جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 1
ميانگين بازدید: 56364
بازديد کل: 166,406,397

پیش بینی موسسه سرمایه گذاری اف سی استون از روند قیمت طلا (یک شنبه 1397/07/15)

سایت طلا :
موسسه سرمایه گذاری اف سی استون پیش بینی کرده است که کاهش ارزش دلار آمریکا در ماه اکتبر موجب افزایش قیمت طلا و نقره خواهد شد.

به گزارش کیتکو نیوز ، موسسه اف سی استون در گزارش ماهیانه خود درباره چشم انداز بازار فلزات گرانبها اعلام کرد: پیش بینی ما این است که بازار طلا و نقره در ماه اکتبر عملکرد بهتری خواهد داشت چرا که ارزش دلار آمریکا با کاهش روبرو خواهد شد.

بر اساس این گزارش افزایش ارزش دلار آمریکا طی هفته های گذشته عامل اصلی کاهش قیمت طلا و سایر کالاهای راهبردی بوده است.

این موسسه سرمایه گذاری افزود: قیمت طلا باید بالاتر از سطح مقاومتی 1220 دلاری تثبیت شود تا بتواند سرمایه گذاران بیشتری را جذب کند.

موسسه اف سی استون بر این باور است که عوامل متعددی می تواند ارزش دلار آمریکا را طی هفته های آینده کاهش دهد: یک عامل مهم کاهش احتمالی تنش های تجاری خواهد بود. تنش های تجاری طی هفته های گذشته موجب افزایش ارزش دلار در برابر سایر ارزهای بین المللی شده است. عامل دوم این است که فدرال رزرو آمریکا دیگر تا نشست دسامبر تصمیمی برای افزایش نرخ بهره نخواهد داشت. عامل سوم نیز آن است که اقتصاد آمریکا به تدریج نشانه هایی از افت و افول را نمایان خواهد کرد.

فدرال رزرو آمریکا از ابتدای امسال تاکنون 3 بار نرخ بهره را افزایش داده است و پیش بینی می شود در نشست دسامبر نیز نرخ بهره را افزایش دهد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.