جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 27298
ميانگين بازدید: 34733
بازديد کل: 139,357,468
افزایش ۱۵ درصدی هزینه های بیمه درمان تا ماه‌های آینده (دوشنبه 1397/07/30)

ایسنا:
بروز التهاب در برخی شاخص‌های اقتصادی کشور در ماه‌های گذشته باعث اثرگذاری بر صنعت بیمه هم شده است، در این باره مدیرعامل بیمه نوین با اشاره به تاثیر شرایط تورمی بر صنعت بیمه، این اثرگذاری را بیشتر در حوزه بیمه های شخص ثالث و درمان ارزیابی کرد.

به گزارش ایسنا، افزایش نرخ ارز و ایجاد تورم در ماه های گذشته باعث شده است تا بسیاری از صنایع دستخوش تحولاتی شوند. صنعت بیمه اما به دلیل انعطاف بالای خود در افزایش یا کاهش سرمایه بیمه نامه‌ها بسیار بهتر از حوزه‌های دیگر می‌تواند با این شرایط کنار بیاید. با این حال مدیرعامل بیمه نوین برای شش ما آینده درحوزه های بیمه درمان افزایش هزینه‌ها را پیش‌بینی می‌کند.

حسین کریم‌خان زند، مدیرعامل بیمه نوین، در گفت‌گو با ایسنا با بیان اینکه شرایط تورمی در اقتصاد روی حوزه بیمه های شخص ثالث و بدنه اتومبیل اثرگذار بوده است گفت: در این حوزه ها قیمت ها تغییر کرده است که این مساله روی حجم خسارت و یا ضریب خسارت اثر منفی می گذارد. در سایر حوزه ها شرایط تورمی اثر چندانی روی بیمه ها نمی گذارد چرا که که ما با توجه به سرمایه بیمه شده ها خسارت پرداخت می کنیم.

او با اشاره به ماده ۱۰ قانون بیمه اظهار کرد: بر اساس این قانون همه شرکت های بیمه به بیمه گزاران خود برای افزایش سرمایه بیمه نامه ها اطلاع رسانی کردند. اینکه برخی از شرکت های بیمه سنواتی ها را با سرمایه دفتری اشتباه است.

کریم خان زند همچنین با بیان اینکه تورم چندان تاثیری روی بیمه عمر و زندگی نمی تواند داشته باشد گفت: سرمایه های این نوع بیمه نامه ها متناسب با شرایط تورمی بالاتر خواهد رفت و البته ذخایر همه شرکت ها برای ایفای تعهداتشان کفایت می کند. از سوی دیگر بیمه گزاران هم به دلیل افزایش درآمد خود می توانند متناسب با شرایط تورمی سرمایه بیمه نامه های عمر و زندگی خود را افزایش دهند.

او با پیش بینی افزایش هزینه های بیمه درمان تا شش ماه آینده به ۱۰ تا ۱۵ درصد به دلیل افزایش هزینه های جانبی بیمارستانی اظهار کرد: دولت هنوز هم بابت هزینه های بیمارستانی اعم از تجهیزات بیمارستانی و دارو دلار ۴۲۰۰ تومانی می دهد و از این بابت آنچنان فشاری به بیمه ها وارد نمی شود. از سوی دیگرهنوز پزشکان و بیمارستان ها هم تعرفه هایشان را افزایش نداده اند. با این همه تا شش ماه آینده به خاطر افزایش هزینه های جانبی مانند دستمزد، مالیات و آب و برق ممکن است هزینه های بیمه ها هم افزایش پیدا کند.

پیش از این سندیکای بیمه‌گران ایران با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در ماه‌های اخیر قیمت انواع وسایل نقلیه موتوری و لوازم مربوط به آنها با تغییرات و افزایش مواجه شده و بیمه گزاران بیمه‌های بدنه اتومبیل در صورت اصلاح نکردن سرمایه مورد بیمه خود بر اساس قیمت روز، هنگام دریافت خسارت با مشکل مواجه خواهند شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.