جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 36524
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,403,114

ایران، هند و افغانستان سند همکاری ترانزیتی چابهار را امضا کردند (سه شنبه 1397/08/01)

ایرنا:
سند اجرایی موافقت نامه ترانزیتی چابهار بین سه کشور ایران هند و افغانستان عصر امروز(سه شنبه) در تهران به امضا رسید.

به گزارش ایرنا، این سند توسط «محمد راستاد» مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، «تیرو مورتی» قائم مقام وزیر امور خارجه هند و «امام الدین محمد وریماچ» معاون وزیر حمل و نقل افغانستان در تهران به امضا رسید.
توسعه حمل و نقل چند وجهی، تسهیل ترانزیت در منطقه، اصلاح قوانین و مقررات و ایجاد اتحادیه حمل و نقل ترانزیتی در منطقه، از مهمترین محورهای اجرایی شدن این موافقتنامه در بین سه کشور ایران هند و افغانستان است.
سه کشور در این سند بر حضور بخش خصوصی برای تسهیل تجارت و ترانزیت در منطقه با هدف توسعه مناسبات همه جانبه بین ایران و هند و افغانستان تاکید کردند.
در این سند بر استفاده از ظرفیت های ترانزیتی منطقه در کریدور شمال جنوب با حمایت سه کشور ایران، هند و افغانستان به منظور تسهیل جابجایی بار و رشد و توسعه اقتصادی در منطقه تاکید شده است.
در این سند طرفین موافقت کردند کارگروهی متشکل از نمایندگان این سه کشور تشکیل و نخستین نشست آن نیز تا 2 ماه آینده به میزبانی ایران در بندر چابهار برگزار شود.
به گزارش ایرنا، موافقتنامه سه‌جانبه و ترانزیتی چابهار خردادماه سال 1395 با حضور رییسان جمهوری کشورهای ایران و افغانستان و نخست وزیر هند در تهران به تصویب رسید تا از طریق بندر چابهار که هندی ها برای توسعه آن سرمایه گذاری کرده اند، کشور‌های آسیای جنوب شرقی، آسیای میانه، روسیه، حوزه قفقاز، دریای عمان و همه کشور‌های اقیانوس هند به یکدیگر مرتبط شوند و در کوتاه‌ترین زمان مبادلات تجاری انجام شود.
با گشایش مرحله نخست بندر چابهار در محور شرق ایران، ظرفیت تخلیه و بارگیری این بندر از 2.5 میلیون به هشت میلیون تن در سال افزایش می یابد.
قرار است یک شرکت هندی 85 میلیون دلار برای تجهیز و اپراتوری این بندر و 150 میلیون دلار دیگر برای سرمایه گذاری به صورت فاینانس اختصاص دهد تا کالاهای هندی به سهولت از طریق این بندر به افغانستان و کشورهای آسیای میانه و روسیه حمل شود.
طبق قرارداد موقت، مساحت مورد نیاز برای انجام عملیات بندری 10 هکتار و در قرارداد اصلی حدود 70 هکتار تعیین شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.