خط ویژه ترخیص گمرکی برای بخش تولید ایجاد می شود
(دوشنبه 1397/08/07)
ایرنا:
وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: برپایه توافقی که به زودی با گمرک انجام خواهیم داد، خط ویژه ای برای تسهیل ورود مواد اولیه و کالاهای واسطهای تولید ایجاد می شود.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «رضا رحمانی»در نشست هماندیشی با رئیس کل گمرک کشور، افزود: به این ترتیب، همه کالاهای معطل مانده در گمرک در مدت کوتاهی ترخیص می شود.
وی در ادامه پس از شنیدن گزارش معاونان وزیر صنعت و رئیس کل گمرک، با تأکید بر درک شرایط روز کشور، خاطرنشان کرد: بعضی از ساز وکارها که در گذشته برای شرایط عادی کشور ایجاد شده بود باید در شرایط فعلی روزآمد و کارآمد شود و شرایط تحریم و جنگ اقتصادی را با قوانین و آیین نامه های به روز شده اداره کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: بیشتر مشکلات با تغییر ذهن و دیدگاه نسبت به شرایط فعلی کشور قابل حل خواهد بود و باید با همفکری گمرک با استفاده از ظرفیت شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، مصوبه های لازم برای تسهیل ترخیص و ایجاد خط ویژه برای ترخیص مواد اولیه دریافت کنیم.
رحمانی به لزوم تسهیل ترخیص سریع تر مواد اولیه تولید اشاره کرد و گفت: معاونان وزیر صنعت آماده اند در سریعترین زمان ممکن همه بخشنامه های صادره را در کمترین زمان مورد بررسی و تجدید نظر قرار دهند تا شرایط صادرات و واردات برای کمک به تولید و حفظ اشتغال تسهیل و کارآمدتر شود.
به گزارش ایرنا، 31 شهریورماه گذشته اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری از گمرک جمهوری اسلامی ایران و سایر دستگاه های مرتبط با واردات کالا بویژه سازمان ملی استاندارد خواست شرایط سهولت ترخیص کالا را فراهم کنند و در شرایط فعلی کشور اجازه ندهند که روال اداری و بروکراسی، ترخیص به موقع کالاها به خصوص اقلامی که با سلامت و نیازهای ضروری مردم سروکار دارند را با مشکل مواجه کند.