جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 33179
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,399,769

سامانه ثبت اطلاعات زنبورداران راه‌اندازی شد (دوشنبه 1397/08/07)

خبرگزاری فارس:
مدیرعامل صندوق زنبورداران کشوراز راه‌ا ندازی سامانه ثبت اطلاعات زنبورداران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی در نشست با مدیرعامل صندوق زنبورداران کشور به منظور بررسی همکاری‌های دوجانبه اظهار داشت: فعالیت تشکل‌های عشایری عمدتا تامین نهاده دامی بوده و کمتر وارد بحث‌های توسعه‌ای شده‌اند.

وی با بیان این که تشکل‌های عشایری باید فعالیت‌های خود را به سمت فعالیت‌های توسعه‌ای سوق دهند، افزود: گردش و فرایند کار تشکل‌ها در قبل از تولید، حین تولید و پس از تولید و عرضه و فروش محصولات در بازار بسیار مهم است.

قندالی با اشاره به اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری، گفت: در طرح زنجیره تولید گوشت قرمز مشکلی در زمان تولید نداریم اما در پیش از تولید (اصلاح نژاد) و همچنین بعد از تولید مشکلاتی وجود دارد که باید برطرف کنیم.

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان این که ورود به بازارهای جهانی بسیار مهم است، ابراز داشت: برندسازی نقش بسیار خوبی در عرضه و فروش تولیدات و محصولات دارد.

بانکی پور مدیرعامل صندوق زنبورداران کشور نیز در این نشست با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این صندوق گفت: سرمایه صندوق زنبورداران کشور۲۰ میلیارد تومان است و ۲۵۰ اتحادیه و تعاونی زنبورداری با ۷۴ هزار عضو در سراسر کشور فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه میزان تولید عسل در ایران ۸۴ هزار تن است که ۷۰ تا ۸۰ درصد آن عسل تغذیه‌ای است، افزود: رویکرد ما یک رویکرد توسعه‌ای است؛ یکی از کارهای ما تسهیل حضور زنبورداران و تولیدکنندگان عسل در بازارهای جهانی و رویدادهای بین‌المللی است که در این راستا سامانه مبادلات کالا ایجاد کرده‌ایم که همه تولیدکنندگان و فروشندگان در آن جا حضور دارند و خدمات خود را ارائه می‌دهند.

مدیرعامل صندوق زنبورداران کشور خاطرنشان کرد: سامانه‌ای نیز برای ثبت آمار و اطلاعات بهره‌برداران و ارائه خدمات به آنان و همچنین شناسایی و رتبه‌بندی تشکل‌ها و زنبورداران راه‌اندازی شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.