جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 30808
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,397,398

آمریکا دلار بدون پشتوانه چاپ می‎کند (دوشنبه 1397/08/14)

اقتصاد ایران:
یک اقتصاددان گفت: آمریکایی ها بدون پشتوانه مالی و فریب دیگر کشورها دلار چاپ می کنند و دارایی های دیگر کشورها را می خرند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا فلاح رنجبر اقتصاددان و استاد دانشگاه گفت: آمریکا سلطه اقتصادی خود بر جهان را مرهون سلطه پولی اش است.

وی افزود: آمریکایی ها بدون پشتوانه مالی و فریب دیگر کشورها دلار چاپ می کنند و دارایی های دیگر کشورها را می خرند.

فلاح رنجبر گفت: آمریکا بحران و رکود اقتصادی خود را با خلق پول بدون پشتوانه به دیگر کشورها منتقل می کند اما دنیا متوجه شده که باید جایگزین دیگری برای دلار داشته باشد.

وی افزود: اکنون دنیا می بیند که یک کشور از توافق چند جانبه خارج می شود آن را به هم می زند و می گوید تحریم می کنم و اگر کشورهای دیگر به این تحریم نپیوندند جریمه می شوند.

فلاح رنجبر گفت: آمریکا با جنگ تجاری، چارچوب مبادلات اقتصادی دنیا را به هم زده است و کشورها متوجه شده اند باید نظام مالی مستقلی از نظام پولی آمریکایی ها داشته باشند.

وی افزود: کشورها برای فرار از ریسک نوسانات ارزی به سمت ارز با ارزش باثبات در مبادلات خود حرکت می کنند و این دلیل قرار گرفتن دلار به عنوان ارز در تجارت بین کشورهاست.

فلاح رنجبر گفت: می توانیم با کشورهای عضو سازمان های منطقه ای برای تجارت از ارز الکترونیکی جدیدی استفاده کنیم.

وی افزود: هزینه های نقل و انتقال پول را شبکه رمز ارز ها به شدت کاهش داده است و این نوع پول ها را مردم خارج از نظام بانک های مرکزی بر اساس دارایی خود به صورت دیجیتالی تولید کرده اند.

فلاح رنجبر گفت: رمز ارز ها ضد هژمونی پولی مانند دلار است.
حذف دلار از معاملات تجاری روسیه و انگلیس کلید خورد
کرملین: تمایل کشورها به حذف دلار نتیجه رفتار آمریکا است

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.