جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 28648
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,395,238

نرم‌افزارهای برتر خدمات ارزش افزوده معرفی شدند (دوشنبه 1397/08/14)

ایسنا:
با پایان یافتن استارتاپ نرم‌افزاری علاوه بر آنکه ۳ ایده برتر معرفی شدند، ۱۰ ایده منتخب نیز به سرمایه‌گذاران معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، رویداد استارتاپی نرم‌افزار  اولین رویدادی است که به عنوان تجمیع کننده‌های همراه اول در حوزه خدمات ارزش‌افزوده برگزار شد. بر این اساس در مرحله اول داوری بیش از ۱۰۰ ایده ارسال شد که از این تعداد ۱۵ ایده برگزیده شدند.

در مرحله دوم داوری نیز ۵ ایده انتخاب شدند و این ۵ ایده در اختتامیه توانستند محصول خود را ارائه کنند و بعد از نظرسنجی در نهایت ۳ ایده برتر انتخاب شدند و جوایزی به آنها اهدا شد.

در رویداد استارتاپی نرم‌افزار صاحبان ایده‌های برتر از ایده‌های خود در حضور داوران و صاحب‌نظران دفاع کردند و پس داوری، نرم‌افزارهای برتر معرفی شدند.

اپلیکیشن‌های "گالری در گوشی"، "آرزو" و " آچار همه‌کاره" به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را از آن خود کردند. جوایز این رویداد نیز در پکیج خدماتی ۲۰، ۱۰ و ۵ میلیون تومانی به این برندگان اهدا شد.

در این رویداد استارتاپی که بیش از ۱۰۰ ایده از سراسر کشور برای ساخت اپلیکیشن به رقابت پرداختند، با حضور معاون سرمایه‌گذاری معاونت ریاست‌جمهوری و چند تن از مدیران و شخصیت‌های حوزه استارتاپی ۵ ایده برتر برای ساخت اپلیکیشن معرفی شدند.

علاوه بر ۵ ایده برتر، ۱۰ ایده منتخب نیز در حاشیه برنامه معرفی و برای سرمایه‌گذاران معرفی شدند.

دکتر علیرضا دلیری، معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری در این مراسم با تاکید بر اینکه بسیاری از واحدهای صنعتی و تولیدی در اقتصاد کشور به این نتیجه رسیده‌اند که روش‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیازهای آنها نیست، اظهار کرد: باید با شتاب دهنده‌ها به سمت اقتصاد پویا رفت، از این رو سرمایه‌گذاران، بانک‌ها و شرکت‌های مختلف در حوزه‌های مختلف تخصصی به این نتیجه رسیده‌اند که حرکت جوانان و پویایی آنها در امر استارتاپ‌ها اهمیت بالایی دارند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.