جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 26184
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,392,774

اجرای «طرح کاهش« آلودگی هوا فردا تعیین تکلیف می‌شود (سه شنبه 1397/08/22)

اقتصاد ایران:
عصر خودرو- مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو، گفت: قرار است فردا برای اجرای طرح کاهش آلودگی هوا جلسه فوری در شورای عالی ترافیک برگزار شود.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ، سیدنواب حسینی‌منش  در خصوص مرحله دوم طرح کاهش، گفت: این طرح از سوی پلیس متوقف شده است. همچنین شنیده شده نامه‌نگاری‌های پلیس با وزارت کشور برای تعویق دو ماهه طرح کاهش  انجام داده است.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروی شهر تهران، گفت: جلسه فوق‌العاده‌ای فردا چهارشنبه 23 آبان ساعت 15 در شورای عالی ترافیک برای تصمیم‌گیری نهایی در خصوص اجرای طرح کاهش آلودگی هوا برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه متأسفانه به پلیس گزارش‌های ناصحیحی داده شده که منجر به این تصمیم پلیس شده است، گفت: گفته شده که صف‌های معاینه فنی طولانی است اما می‌توانید از این مراکز بازدید کنید و ببینید صف طولانی وجود ندارد.

حسینی‌منش با بیان اینکه مراکز معاینه فنی ظرفیت لازم را دارند گفت: اگر قرار باشد این طرح اجرا نشود ما حاضریم بحث کنترل آلودگی هوا را دو دستی تقدیم می‌کنیم و دیگر مقصر نیستیم؛ اما اگر بخواهند این طرح را اجرا کنند بسترهای لازم فراهم شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.