جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 23995
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,390,585

سهم 68.7 درصدی مخابرات از بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات (چهارشنبه 1397/08/23)

ایرنا:
مدیرکل دفتر بررسی های اقتصادی معاونت برنامه ‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در سال 1395 ستانده و اندازه بازار آی.سی.تی کشور 445 هزار میلیارد ریال بود که 306 هزار میلیارد ریال آن مربوط به بخش مخابرات و 86 هزار میلیارد ریال بازار فناوری اطلاعات می شد.


به گزارش چهارشنبه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «نیلوفر مرادحاصل» توضیح داد: سه متغیر اصلی «ستانده»، «هزینه واسط» و «ارزش افزوده» در گزارش وضعیت بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بررسی می شود که ستانده مجموع درآمدهای عملیاتی و سایر درآمدهاست؛ هزینه واسط که مجموع هزینه های عملیاتی را نشان می دهد و ارزش افزوده از تفاوت ستانده و هزینه واسط به دست می آید.
مرادحاصل درباره وضعیت متغیر هزینه های واسط افزود: در بخش مخابرات هزینه های واسط در سال 95 مبلغ 147 هزار میلیاردریال بود، به این معنی که با یک واحد هزینه، 2 واحد درآمد عملیاتی داشتیم.
به گفته این مسوول، در بخش آی.سی.تی با هزینه 232 هزار میلیارد ریالی، ستانده 445 هزار میلیارد ریالی به دست آمد که درآمد عملیاتی حدود 2 برابری را نشان می دهد.
وی ارزش افزوده بخش آی.سی.تی در سال 1395 را 212 هزار میلیارد ریال اعلام کرد که در سال 1391 سهم آن از کل اقتصاد 1.14 درصد بود و در سال 1395 این رقم به 1.52 درصد افزایش یافت.
مرادحاصل گفت: هر سال سهم مخابرات از اقتصاد آی.سی.تی کشورها کم می شود و سهم فناوری اطلاعات افزایش می یابد که نشان می دهد بازار آی.سی.تی ما نیز باید به همین سو حرکت کند.
به گفته وی، برای نخستین بار در سال 1392 گزارشی از وضع بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور (بر پایه آمارهای سال 1391) تهیه شد.
این گزارش بر پایه طبقه بندی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (او.یی.سی.دی) درباره بخش های مخابرات، فناوری اطلاعات و سایرخدمات، انتشار الکترونیکی و تولید محصولات سخت افزاری استخراج می شود.
به گزارش ایرنا، جلسه ارائه وضع بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در اقتصاد ایران به صورت ویدیو کنفرانس با مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان های سراسر کشور برگزار شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.