جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 23812
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,390,402

پرداخت بیش از 293 هزار فقره تسهیلات مسکن در 7 ماه (شنبه 1397/08/26)

ایرنا:
روابط عمومی بانک مسکن اعلام کرد: از ابتدای امسال تا پایان مهرماه، بیش از 293 هزار فقره انواع تسهیلات توسط بانک مسکن به متقاضیان ساخت، خرید و تعمیر خانه یا واحد‌های مسکونی پرداخت شد.


به گزارش روز شنبه ایرنا، گزارش بانک مسکن نشان می دهد این میزان تسهیلات در مقایسه با مدت مشابه پارسال از نظر تعداد با رشد 48 درصدی همراه بوده است.
در این مدت، مجموع ارزش ریالی تسهیلات پرداختی از سوی بانک مسکن معادل 10 هزار و 849 میلیارد تومان بود که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، 36 درصد رشد کرده است.
دلیل رشد ارزش ریالی تسهیلات پرداختی، ناشی از دو عامل «افزایش تعداد تسهیلات پرداختی در حوزه خرید خانه» و «رشد سقف برخی از تسهیلات» اعلام شده است.
براساس این گزارش، در شرایطی که بازار مسکن شهر تهران، رکود در معاملات و ساخت و ساز را تجربه می کند در دیگر شهرهای متوسط و کوچک کشور، بازار مسکن روند مثبتی دارد.
گزارش بانک مرکزی نشان می دهد از ابتدای امسال تا پایان مهرماه، نزدیک به 135 هزار نفر در سراسر کشور موفق شدند با استفاده از تسهیلات بانک مسکن صاحب خانه شوند. این تعداد تسهیلات پرداختی برای خرید مسکن در مقایسه با مدت مشابه پارسال، 61 درصد افزایش یافته است. بخشی از این رشد به استفاده خانه اولی ها از تسهیلات صندوق پس انداز مسکن یکم مربوط است.
همچنین در این مدت 17 هزار فقره تسهیلات برای ساخت مسکن با توجه به تقاضای سازنده ها برای این نوع تسهیلات پرداخت شد.
بانک مسکن تاکید کرده به هر اندازه که تقاضای تسهیلات ساخت وجود داشته باشد، بانک‌ مسکن امکان پرداخت و تامین مالی در این حوزه را نیز دارد.

** استفاده ماهانه 7 هزار میلیارد ریال اوراق مسکن تا مهر 97
مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن نیز درباره اوراق مسکن به ایرنا گفت که در هفت ماهه امسال به طور متوسط ماهیانه هفت هزار میلیارد ریال تسهیلات اوراق مسکن (تسه) استفاده شد.
به گفته «محمدحسن مرادی»، انباشت اوراق استفاده نشده تسهیلات مسکن در ماه های گذشته سبب شده است حجم اوراق قابل عرضه در بازار بیش از تقاضای مصرفی باشد. به دلیل انباشت اوراق استفاده نشده ماه های گذشته، شاهد کاهش قیمت اوراق مسکن تا سقف 60 هزار تومان در بازار بودیم.
مرادی اضافه کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و استقبال متقاضیان ممکن است قیمت هر برگ از اوراق تسهیلات مسکن در بازار بین 2 هزار تا 3 هزار تومان در نوسان باشد.
وی تاکید کرد، وضعیت معاملات مسکن سبب شده است تقاضا برای استفاده از اوراق تسهیلات مسکن در بازار کمتر شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.