جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 16075
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,382,665

امکان تغییر کارت بانکی پس از ثبت نام کارت سوخت فراهم شد (چهارشنبه 1397/09/07)

ایرنا:
سخنگوی ستاد ثبت نام کارت سوخت در سازمان فناوری اطلاعات ایران در یکی از شبکه های اجتماعی نوشت: امکان اعمال تغییرات پس از ثبت نام برای دریافت کارت سوخت در برنامه کاربردی موبایلی دولت همراه فراهم شد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «شهلا اصولی» مدیرکل پایش و نظارت بر پیاده سازی دولت الکترونیک که سمت سخنگویی ستاد ثبت نام کارت سوخت در سازمان فناوری اطلاعات را نیز دارد درصفحه توئیترخود نوشت: شهروندان پس از ثبت‌نام کارت سوخت بانکی با مراجعه به برنامه نرم افزاری موبایلی (اپلیکیشن )دولت همراه می‌توانند کارت بانکی دیگری را جایگزین قبلی کنند.
وی افزود: شهروندان می توانند حتی ثبت‌نام خود را حذف کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز چهارشنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: برای تهیه کارت سوخت، انتخاب‌های متعدد برای دارندگان خودرو فراهم است.
محمد جواد آذری جهرمی افزود: شیوه سنتی دریافت کارت سوخت شامل حضور در مراکز پلیس+10 و ارائه اصل سند و کپی، اصل کارت خودرو و کپی، اصل کارت ملی و کپی و پرداخت وجه و انتظار دریافت پستی است.
آذری جهرمی در ادامه نوشت: اما شیوه نوین شامل مراجعه به سایت دولت همراه و یا وارد کردن کد دستوری *4# در گوشی های تلفن همراه بدون نیاز به مدارک، هزینه و انتظار است.
به گزارش ایرنا، استفاده از کارت سوخت قرار است بزودی اجباری شود؛ بر این اساس، مالکان خودروهای فاقد کارت سوخت طبق جدول زمانبندی تا 24 آذر مهلت دارند از طریق دفترهای پلیس+10 و سامانه های اینترنتی به صورت رایگان نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
بیش از 11 سال از آغاز نصب تجهیزات سامانه هوشمند سوخت در جایگاه‌های عرضه می‌گذرد و به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، 21 میلیون کارت بنزین برای خودروهای سراسر کشور صادر شده است.
اکنون هر لیتر بنزین معمولی به صورت تک نرخی یک هزار تومان به فروش می رسد.
در ماه های اخیر به علت افزایش نرخ دلار، اختلاف قیمت انواع سوخت در ایران و کشورهای همسایه به شدت افزایش یافته که این موضوع باعث رونق دوباره قاچاق شده است و همین امر دولت را بر آن داشته استفاده از کارت های سوخت را بار دیگر احیا کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.