جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 9167
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,375,757

تعاون روستایی گوجه فرنگی کشاورزان بوشهر را توافقی می خرد (دوشنبه 1397/09/19)

ایرنا:
عضو هیات مدیره سازمان تعاون روستایی ایران گفت: این سازمان محصول گوجه فرنگی کشاورزان استان بوشهر را با نرخ توافقی می خرد.

به گزارش ایرنا، محمد رضا اورانی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در استان بوشهر 11 هزار و 300 هکتار مزرعه گوجه فرنگی با توان تولید 560 هزار تن محصول وجود دارد که بخشی از آن به صورت تازه خوری مصرف می ‌شود و بخشی دیگر برای تهیه رب به کار می‌ رود.
وی بیان کرد: براساس برنامه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با هدف قطع دست دلالان و واسطه ها از سفره کشاورزان، گوجه فرنگی ربی آنها توسط شبکه تعاون روستایی به صورت توافقی و با نرخی مناسب خریداری و به صنایع تبدیلی و فرآوری خود در استان های دیگر حمل می شود.
اورانی اظهار داشت: دستورالعمل خرید توافقی محصول گوجه فرنگی به استان بوشهر ابلاغ و منابع نقدینگی مورد نیاز برای خرید محصول از گوجه کاران این استان تامین شده است.
وی یادآور شد: باهماهنگی صورت گرفته آمادگی لازم برای خرید محصول گوجه فرنگی بویژه محصولی که برای تهیه رب قابل استفاده باشد با قیمت مناسب وجود دارد.
سرپرست تعاون روستایی استان بوشهر گفت: خرید توافقی محصول گوجه فرنگی برای حمایت از کشاورزان و تنظیم بازار انجام می شود.
سید محسن معروف اضافه کرد: در زمان حاضر قیمت گوجه فرنگی در بازار مناسب است و با توجه به پیش بینی افزایش تولید در ماه های دی و بهمن نیاز است با انجام خرید توافقی از کشاورزان گوجه کار حمایت شود.
براساس آمارها تاکنون 70 هزار تن محصول گوجه فرنگی در استان بوشهر از سطح 11هزار و 300 هکتار برداشت شده است و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت این میزان به 560 هزار تن محصول برسد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.