جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 7012
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,373,602

قیمت خرید دلار در بانک‎ها ۹۷/۰۹/۱۹| دلار ۱۰۸۹۱ تومان شد (دوشنبه 1397/09/19)

سایت طلا:
قیمت خرید دلار امروز با کاهش بیش از ۳۵۰ تومانی نسبت به روز قبل در شعب ارزی بانک‌ها ۱۰ هزار و ۸۹۱ تومان تعیین شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، بعد از شتاب ریزش قیمت ها در بازار ارز و افزایش مراجعه مردم به مراکز خرید و فروش ارز برای فروش ارزهای خانگی، بانک مرکزی از بانک ها خواست نسبت به خرید ارزهای مردمی فعال شوند.
برهمین اساس شعب ارزی بانک ها هر روز بعد از دریافت نرخ از بانک مرکزی، نسبت به خرید ارز از مردم اقدام می کنند. دستور بانک مرکزی به بانک ها بعد از آن صادر شد که صرافی ها از خرید ارزهای مردمی خودداری و میدان را به دلال ها واگذار کرده بودند.

امروز بانک های عامل قیمت دلار را 10 هزار و 891 تومان ، قیمت یورو را 12 هزار و 448 تومان و 7 ریال و قیمت پوند انگلیس را 13 هزار 883 تومان برای خرید از مردم اعلام کرده اند.
گفتنی است قیمت خرید دلار با کاهش 356 تومانی، قیمت یورو با کاهش 355 تومانی و قیمت پوند با کاهش 432 تومانی در بانک های عامل نسبت به روز گذشته اعلام شده است.
نرخ خرید ارز در بانک ها، از زمان اعلام تا هفته گذشته عموما رو به افزایش بوده است؛ به طوری که نرخ خرید دلار در شعب ارزی بانک ها در ابتدا از 9500 تومان آغاز شد و به بیش از 12 هزار و 500 تومان نیز رسید، اما از حدود دو هفته پیش بانک ها نرخ خرید دلار را کاهش دادند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.