جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 1152
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,367,742

دولت قول بازگشت 300 میلیون دلار را در بودجه سال 98 داده است (دوشنبه 1397/10/03)

ایرنا:
رییس دیوان محاسبات گفت: دولت قول داده رقم 300 میلیون دلاری که سال گذشته به اشتباه از منابع صندوق توسعه ملی در بودجه دولت هزینه شده بود را امسال در لایحه بودجه سال 98 بازگرداند.


عادل آذر روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره این که آیا دیوان محاسبات در موضوع اشتباهی هزینه شدن 300 میلیون دلار از منابع صندوق توسعه ملی در بودجه سال گذشته دولت ورود کرده است؟ گفت: بله، همان موقع رسما بنده و معاون ذی ربط به دکتر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه نامه نوشتیم و رونوشتی از نامه را هم به آقای رییس جمهور و معاون اول زدیم.
وی اظهار داشت: تصورم این است که در لایحه بودجه امسال پیش بینی شود، البته دولت قول داده که در لایحه بودجه امسال این رقم پیش بینی شود و بازگردد.
به گزارش ایرنا، پیش از این مرتضی شهیدزاده رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی اعلام کرده بود:‌ 300 میلیون دلار از منابع صندوق به صورت اشتباه در بودجه هزینه شد که نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه قول داد که این رقم برگردد.
رییس جمهوری قرار است لایحه بودجه سال 98 کل کشور را روز سه شنبه - فردا - به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.