جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 1126
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,367,716

معاملات آذرماه مسکن در تهران 24 درصد کم شد (دوشنبه 1397/10/03)

ایرنا:
رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: آذرماه امسال خرید و فروش مسکن در کشور نسبت به مدت مشابه پارسال 14 درصد کاهش یافت. این میزان برای معاملات تهران 24 درصد بود.

«مصطفی قلی خسروی» امروز(دوشنبه) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این ماه 471 هزار و 511 مبایعه نامه در دفترهای مشاوران املاک به ثبت رسید که در مقایسه با آذرماه پارسال که 536 هزار 986 مورد بود، 14 درصد کاهش یافت.
نماینده رئیس اتاق اصناف ایران در کمیسیون تخصصی مشاوران املاک کشور ادامه داد: آذر ماه در کشور 513 هزار و 144 قرارداد اجاره امضا شد که نسبت به مدت مشابه پارسال که 442 هزار و 257 اجاره نامه بود، 14 درصد کمتر شد.
به گفته وی، آذرماه امسال در مجموع 996 هزار و سه قرارداد اجاره، رهن، خرید یا فروش مسکن در کشور به ثبت رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال نیم درصد کاهش نشان می دهد.

** وضع مسکن در پایتخت
رئیس اتحادیه مشاوران املاک بیان کرد: آذرماه امسال کل قراردادهای خرید و فروش و اجاره در تهران 321 هزار و 178 مورد بود که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 20 درصد کاهش یافت.
وی ادامه داد: در این ماه 163 هزار و 265 مبایعه نامه در تهران امضا شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال که 123 هزار و 584 مورد بود، 24 درصد افت کرد.
به گفته وی، در این ماه 155 هزار و 265 اجاره نامه در دفترهای مشاوران املاک پایتخت بین موجر و مستاجر امضا شد که در مقایسه با 130 هزار و 736 قرارداد اجاره آذرماه پارسال 16 درصد کمتر بود.
به گزارش ایرنا، دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی بتازگی اعلام کرد: بررسی معاملات مسکن پایتخت در آذرماه نشان می دهد میانگین قیمت هر مترمربع آپارتمان در آذر 1397 نسبت به آذرماه پارسال 92 درصد و نسبت به آبان ماه امسال پنج درصد افزایش یافت.
آذرماه ۶ هزار و ۹۵۰ فقره معامله مسکن در شهر تهران به امضا رسید و میانگین قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در پایتخت ۹ میلیون و ۶۳۱ هزار تومان ثبت شد.
بر پایه گزارش پیشین این دفتر نیز در آبان ماه امسال میانگین قیمت خرید و فروش یک مترمربع زیربنای واحد مسکونی آپارتمانی در تهران 91 میلیون و 900 هزار ریال بود که نسبت به مهرماه 6.4 درصد و در مقایسه با مدت مشابه پارسال 91 درصد رشد کرد.
در آبان ماه تعداد معاملات واحدهای مسکونی آپارتمانی شهر تهران به هفت هزار و 17 واحد رسید که نسبت به مهرماه امسال 26.6 درصد و نسبت به آبان ماه پارسال 53.1 درصد کاهش یافت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.