جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 1130
ميانگين بازدید: 58942
بازديد کل: 166,367,720

وزرای نفت اوپک: احتمال تعادل دوباره بازار نفت در ۲۰۱۹ وجود دارد (دوشنبه 1397/10/03)

سایت طلا:
وزرای نفت کشورهای عضو اوپک گفتند که انتظار دارند با اجرایی شدن توافق کاهش تولید، کاهش قیمت نفت در اوایل سال آینده میلادی متوقف و بازار دوباره متعادل شود .

 وزرای نفت کشورهای اصلی عضو اوپک در روز یکشنبه گفتند که انتظار دارند با اجرایی شدن توافق کاهش تولید، روند کاهش قیمت در اوایل سال آینده میلادی متوقف شود و بازار دوباره تعادل خود را به دست آورد .
قیمت نفت از اوایل اکتبر به خاطر ترس از عرضه بیش از حد نفت و کاهش تقاضای جهانی بیش از 36 درصد کاهش یافت و 54 دلار (47 یورو) در هر بشکه معامله شد.


سهیل المزروعی، رئیس اوپک و وزیر نفت امارات گفت که عرضه اضافی در بازار نفت در مقایسه با 2017 کم است و انتظار دارد تا یکی دو ماه آینده از بین برود .
مزروعی طی یک کنفرانس خبری در کویت گفت: « طبق آمار، ما 26 میلیون بشکه نفت اضافی داریم. این مقدار در اوایل 2017 ، 340 میلیون بشکه بود ».


«من فکر می کنم که به راحتی می توانیم این مازاد تولید را از بین ببریم و طی دو تا سه ماه آینده و در سه ماهه اول سال آینده میلادی به تعادل بازار برسیم » .
اوپک گروهی از کشور های تولید کننده نفت است که مدتهاست تولید این کالا را در دست دارد تا قیمت آن را به نفع کشورهای عضو تعیین کند. اوپک و تولید کنندگان غیر اوپک در اوایل دسامبر تصمیم گرفتند تولید نفت را 1.2 میلیون بشکه در روز از ماه ژانویه کاهش دهند تا قیمت نفت بالا برود .


مزروعی گفت در ماه های اخیر بیش از نیاز بازار نفت عرضه شده است در حالی که تحریم های آمریکا علیه ایران تأثیری کمتر از حد انتظار بر صادرات نفت این کشور داشته اند. ثامر الغضبان وزیر نفت عراق گفت که توافقی بین تولیدکنندگان اوپک و غیر اوپک وجود دارد که برای متعادل کردن دوباره بازار به این قرارداد متعهد بمانند .
وی گفت قرارداد جدید تا 6 ماه اعتبار دارد و وزرای نفت کشورها در ماه آوریل گرد هم می آیند تا تاثیر این کاهش ها را بررسی کنند .


قضبان گفت به اعتقاد او اقدامات جدید تولیدکنندگان روند کاهش قیمت را متوقف میکند .
مزروعی گفت که تولیدکنندگان آماده اند در صورت متعادل نشدن بازار، این قرارداد را تجدید کنند یا مقدار کاهش تولید را بیشتر کنند .


او گفت اگر کاهش تولید 1.2 میلیون بشکه در روز کافی نباشد، ما در مورد مقدار جدید کاهش تصمیم میگیریم .
تولیدکنندگان نفت طی نشست ماه آوریل همچنین انتظار دارند قراردادی بلندمدت برای رسمی کردن یک همکاری بین اعضای اوپک و غیر اوپک در مورد تولید نفت امضا کنند .
اوپک اخیراً همکاری نزدیکی با روسیه و سایر تولیدکنندگان غیر اوپک داشته و هدف آن کنترل بیشتر تولید نفت و قیمت نهایی آن است .

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.