جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 40044
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,365,746

حجتی: قیمت واقعی هرکیلوگرم گوشت مرغ 10 هزارتومان است (چهارشنبه 1397/10/05)

ایرنا:
وزیر جهاد کشاورزی گفت: قیمت واقعی هرکیلوگرم گوشت مرغ برای مصرف کنندگان باید 10 هزارتومان باشد و عرضه این محصول با نرخ هایی بیش ازاین اجحاف به مصرف کنندگان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، "محمود حجتی" روز چهارشنبه در حاشیه نشست هیات دولت، در جمع خبرنگاران با بیان این که وضعیت تولید گوشت مرغ از شرایط خوبی برخوردار است، افزود: تشدید نظارت ها از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان می تواند موجب کاهش قیمت این محصول در بازار مصرف شود.
وی اظهارداشت: در هفته گذشته نظارت هایی که در بازار انجام شد که کاهش قیمت یک هزار تا یک هزار و 500 تومانی قیمت در هرکیلوگرم گوشت مرغ را به دنبال داشت.
وزیر جهادکشاورزی اضاف کرد: اگر قیمت های تعیین شده توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان در بازار رعایت شود، به طور حتم پایداری تولید برای تولیدکنندگان و جلوگیری از اجحاف به مصرف کنندگان را در پی خواهد داشت.
حجتی در پاسخ به این پرسش که «با عرضه گوشت های منجمد در بازار می توان شاهد کاهش قیمت گوشت قرمز باشیم؟» گفت: اکنون وضعیت تولید گوشت قرمز نیز از شرایط خوبی برخوردار است اما باید بر روی قیمت گذاری و عرضه این محصولات نظارت داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، بررسی میدانی از بازار در روزهای اخیر نشان می دهد که قیمت هرکیلوگرم گوشت مرغ به 15 هزارتومان، تخم مرغ 30 تایی شانه ای به 24 هزار تومان و گوشت قرمز بین 70 تا 80 هزارتومان در بازار عرضه می شود.
سالیانه 2.3 میلیون تن گوشت مرغ و 940 هزارتن تخم مرغ در کشور تولید می شود که نیاز داخلی را تامین می کند.
نیاز مصرفی گوشت قرمز کشور نیز نزدیک به یک میلیون تن است که 840 هزار تن آن از محل تولیدات داخلی و بیش از 100 هزار تن آن از محل واردات گوشت گرم گوسفندی، گوشت منجمد گوساله و حتی دام زنده تامین می شود.
به گفته «حمید ورناصری» مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور ، برای تنظیم بازار این محصولات واردات گوشت قرمز با حجم روزانه 150 تن و تخم مرغ به طور مجدد از سرگرفته شده تا مردم بتوانند محصولات پروتئینی مورد نیاز خود را با قیمت هایی مناسب خریداری کنند.
بر اساس آمارها، قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ با قیمت هشت هزار و 900 تومان، هرشانه 30 تایی تخم مرغ 13 هزار و 800 تومان، لاشه گوشت گوسفندی گرم (تازه) در میادین میوه و تره بار و تعاونی های مصرف 37 هزار و 500 تومان، گوشت تفکیکی گوسفندی بین 48 تا 49 هزار تومان و گوشت گوساله منجمد 29 هزار تومان توسط شرکت پشتیبانی امور دام در سراسر کشور عرضه می شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.