جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 37895
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,363,597

یک پیشنهاد برای مشترکان پرمصرف برق (شنبه 1397/10/10)

ایسنا:
مدیرعامل توانیر گفت: برنامه‌هایی را برای کاهش مصرف مشترکان پرمصرف برق درنظر گرفته‌ایم که پس از تصویب هیات دولت، جزئیات آن را اعلام خواهیم کرد؛ اما یکی از این پیشنهادها استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر توسط مشترکان پرمصرف است.

متولی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که هنوز مساله افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف در دستور کار هیات دولت وزیران است، اظهار کرد: احتمالا به‌دلیل سفرها و مشغله‌های کاری، تعیین تکلیف این موضوع به تاخیر افتاده است اما امیدواریم هرچه زودتر این مساله با همکاری دولت پیگیری شود.

وی با بیان این‌که پس از تصویب این مساله، اطلاع‌رسانی و آموزش‌های لازم برای مشترکان پرمصرف اجرایی خواهد شد، ابراز کرد: پیشنهاد ما این بوده که برای کسانی که بیش از الگو مصرف می‌کنند، تعرفه برق افزایش یابد که البته در این بین نیز تمرکز بیشتر برروی کسانی است که بیش از دو برابر الگو مصرف دارند.

به گفته مدیرعامل توانیر، اگرچه تعداد این مشترکان کم است اما مصرف برق آن‌ها بسیار بالا تخمین زده می‌شود. قاعدتا بعد از تصویب این طرح در هیات دولت، میزان افزایش تعرفه مشترکان به‌طور کامل مشخص خواهد شد.

متولی‌زاده تصریح کرد: بی‌شک این دسته از مشترکان به‌راحتی می‌توانند مصارف خود را اصلاح کنند و با روش‌های ساده به جرگه مشترکان کم‌مصرف بپیوندند اما برای مشترکانی که تمایلی به کاهش مصرف ندارند، راهکارهای جایگزینی را تعریف کرده‌ایم که می‌توان به استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد.

وی با بیان این‌که قیمت تعرفه‌های ما با انرژی‌های تجدیدپذیر در مصارف بالا نزدیک خواهد شد، گفت: مدلی را طراحی کرده‌ایم که تعرفه برق نزدیک انرژی‌های تجدیدپذیر شود. به گونه‌ای که مشترک پرمصرف تمایل داشته باشد که خودش برق مصرفی خود را تولید کند و دیگر هزینه‌ای را برای این مسئله نپردازد.

چندی پیش نیز، محمودرضا حقی فام - سخنگوی صنعت برق کشور - ضمن تشریح جزئیات افزایش تعرفه برق مشترکان پرمصرف، گفته بود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، قرار شده برای مشترکانی که زیر الگو مصرف دارند، طرح‌های تشویقی درنظر گرفته شود و برای مشترکانی که بالاتر از الگو مصرف برق دارند، میزان تعرفه دو برابر و برای مشترکانی که بیش از این میزان افزایش مصرف دارند، ۱۰۰ درصد افزایش یابد.

به گفته وی، افزایش تعرفه بسته به مناطق مختلف، در رده‌بندی‌های مختلف تعیین شده است و برای این مساله نیز مصوبه‌هایی در نظر گرفته‌ شده است. به‌گونه‌ای که اگر مشترکان دو برابر الگو مصرف داشته باشند، میزان تعرفه ۵۰ درصد برای آن‌ها افزایش می‌یابد. اگر برای مصرف مشترکان تا دو برابر الگوی مصرف باشد، ضریب ۱.۵ و بالاتر از آن با ضریب دو محاسبه می‌شود، اما این مساله نیز بسته به مناطق و تعداد متفاوت است. برای مشترکانی که زیر الگو مصرف می‌کنند، نه تنها تعرفه افزایش نمی‌یابد، ‌بلکه پیشنهاد طرح‌های تشویقی نیز برای آن‌ها در نظر گرفته خواهد شد؛ هدف از این طرح این است که با اصلاح رفتار به مصرف، نحوه مصرف مشترکان تغییر یابد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.