جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 33488
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,359,190

2 سکوی جدید پارس‌جنوبی آماده تولید شدند (یک شنبه 1397/10/16)

ایرنا:
مجری طرح توسعه فاز ١٣ پارس جنوبی گفت: با ثبت یک رکورد بی‌سابقه در صنعت فراساحل، 2 سکوی فاز ١٣ پارس جنوبی آماده تولید و انتقال گاز به پالایشگاه خشکی شدند.


به گزارش روز یکشنبه ایرنا، روند توسعه و بهره برداری از فازهای مختلف بزرگترین میدان گازی جهان، با شتاب در حال انجام است و تا پایان سال بخش های دیگری از آن به بهره برداری خواهد رسید.
راه اندازی فازهای مختلف پارس جنوبی پس از استقرار دولت تدبیر و امید، جزو اولویت های اصلی وزارت نفت قرار گرفت به طوری که تولید از آن بیش از 2 برابر افزایش یافت.
تازه ترین اقدام در مسیر توسعه پارس جنوبی، نصب و آماده سازی دو سکوی فاز 13 این میدان برای برداشت گاز از عمق دریا و انتقال آن به پالایشگاه خشکی است.
وزارت نفت به نقل از مجری طرح توسعه فاز ١٣ پارس جنوبی اعلام کرد: مشعل های دو سکوی اصلی (B) و اقماری (D) فاز 13، پس از پایان عملیات ساخت و نصب با راه‌اندازی همه سیستم‌های ایمنی و کنترلی و باز کردن نخستین چاه‌های آماده تولید، روشن شد.
«پیام معتمد» افزود: بزودی و با آماده شدن خط لوله دریا، ارسال گاز به پالایشگاه خشکی آغاز می ‌شود.
مجری طرح توسعه فاز ١٣ پارس جنوبی به روشن شدن همزمان مشعل این عرشه‌ها در سومین روز کاری سکوی 13D و چهارمین روز کاری سکوی ١٣B اشاره کرد و ادامه داد: با راه‌اندازی کامل دو سکوی دریایی فاز 13 پارس جنوبی، تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز ترش غنی (معادل ٢٨ میلیون متر مکعب) محقق می شود.
وی یادآور شد: دو سکوی گازی موقعیت B و D طرح توسعه فاز ١٣ پیش از این و بطور همزمان برای نصب در بخش فراساحل این طرح در بوشهر بارگیری و پس از ارسال به دریا، در شرایط مناسب هوایی در موقعیت‌های خود نصب شدند.
به گفته معتمد راه‌اندازی این 2 سکو پیش از زمان تعیین شده، نشان می‌دهد عزم وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران در بهره‌برداری از طرح‌های گازی پارس جنوبی و افزایش تولید از این میدان جدی است.
بخش فراساحل فاز 13 پارس جنوبی شامل 38 حلقه چاه دریایی در بخش شمال غربی میدان مشترک پارس جنوبی است که با بهره‌برداری از این 2 عرشه، نیمی از تعهدات توسعه ای این طرح محقق می‌شود.
با ارسال گاز ترش برداشت شده از 2 سکوی فاز 13 به پالایشگاه خشکی محصولات مختلفی مانند گاز شیرین، اتان، پروپان، بوتان، میعانات گازی و محصول جانبی گوگرد تولید می‌شود.
به گزارش ایرنا، منطقه پارس جنوبی گسترده ترین میدان گازی جهان را در خود جای داده است و به عنوان بزرگ ترین منطقه صادراتی میعانات گازی کشور شناخته می شود.
در بخش ایرانی این میدان، 14 تریلیون مترمکعب گاز به همراه 18 میلیارد بشکه میعانات گازی ذخیره شده است که هشت درصد کل گاز دنیا و نزدیک به نیمی از ذخایر گاز کشور را شامل می شود.
تولید گاز از ١٠ فاز نخست پارس جنوبی در سال 13٩٢، نزدیک به 285 میلیون مترمکعب بود که این میزان با بهره برداری از ١١ بخش جدید پارس جنوبی به 560 میلیون مترمکعب در روز افزایش یافته است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.