جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 22354
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,348,056

آخرین وضعیت خودروهای دپو شده‌ در هرمزگان (شنبه 1397/11/06)

ایسنا:
‌رئیس کل گمرک ایران در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص آخرین وضعیت خودروهای دپو شده، گفت: با مصوبه هیئت وزیران که اجرایی شدن آن منوط به ایجاد ساز و کار جدید اجرایی و بازنگری در تاریخ ورود خودروها از جانب وزارت صنعت، معدن و تجارت است، می‌توانیم شاهد باشیم که مشکلات عمده در این بخش برطرف می‌شود.

‌به گزارش ایسنا، مهدی میراشرفی در حاشیه کارگروه ملی رفع موانع تولید در بندرعباس، در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت کانتینرهای متروکه در بنادر هرمزگان، اظهار کرد: خوشبختانه با جلسات مکرری که با مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد و همکاری متقابل بانک مرکزی، قسمت عمده‌ای از کالاهای رسوب شده مشکلات شأن یا حل شده یا در حال برطرف شدن است.

‬ ‏وی گفت: قسمتی از کالاهای متروکه با توجه به شرایطی که یا ثبت سفارش‌شان منقضی یا با مشکلات بانکی همراه بودند، با مساعدت مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت مشکلات ثبت سفارش آنها حل و صاحب کالاها بدون آنکه کالایش متروکه شود، می‌تواند کالایش را تحویل بگیرد.

میراشرفی ادامه داد: همچنین از هفته جاری نیز چند تصمیم خوب نیز عملیاتی می‌شود که مهمترین آن افزایش زمان ثبت سفارش از سه ماه به ۶ ماه است.

‎‎ رئیس کل گمرک ایران همچنین با بیان اینکه یکسری اختیارات به ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها تفویض شد که می‌تواند شرایط را برای واردات و صادرات تسهیل یابد، خاطرنشان کرد: با همکاری بانک مرکزی در تلاشیم کالاهای رسوب شده را به حداقل برسانیم.

وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا در خصوص آخرین وضعیت خودروهای دپو شده، اظهار کرد: با مصوبه هیئت وزیران که اجرایی شدن آن منوط به ایجاد ساز و کار جدید اجرایی و بازنگری در تاریخ ورود خودروها از جانب وزارت صنعت، معدن و تجارت است، می‌توانیم شاهد باشیم که مشکلات عمده در این بخش برطرف می‌شود.

میراشرفی اضافه کرد: طبق ضوابط خودروها را پس از ابلاغ تاریخ جدید و ساز و کار اجرایی، آن قسمتی از خودروها که شامل ترخیص می‌شوند را ترخیص خواهیم کرد.

میراشرفی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری در خصوص نصب تراشه‌های هوشمند، افزود: زمینه نصب تراشه‌های هوشمند رهگیری موسوم به RF ID بر روی کانتینرهای کالا فراهم شده و تا پایان امسال اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه این تراشه با رویکرد هوشمند سازی و کنترل غیر مزاحم اجرایی می‌شود، خاطرنشان کرد: این تراشه اطلاعاتی مانند مانیفست، قبض انبار و پروانه گمرکی را ثبت می‌کند که این داده‌ها برای نیروی انتظامی نیز در دسترس خواهد بود که ضمن کاهش ترافیک در گلوگاه‌ها، سلامت فرآیند را نیز افزایش می‌دهد.

میر اشرفی اضافه کرد: همزمان استفاده از دستگاه‌های ایکس ری موبایلی نیز با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفته که تا ۲ ماه آینده محقق خواهد شد.

رئیس گمرک ایران ادامه داد: نیازمند هوشمند سازی فرایندها هستیم که در این میان، نصب تراشه‌های «آر آف آی دی» بر روی کانتینرها به تحقق این امر مهم کمک می‌کند.

میر اشرفی عنوان کرد: امید است تا قبل از پایان سال، تمام گمرکاتی که به صورت کانتینری، کالا را تخلیه و ترخیص می‌کنند تراشه «آر آف آی دی» را بر روی کانتینرها نصب کنیم تا علاوه بر اطلاعات قبض انبار و پروانه گمرکی، در بین راه نیز همکاران نیروی انتظامی بتوانند اطلاعات کانتینرها را از روی این تراشه‌ها بردارند.

وی اضافه کرد: در خصوص ایکس ری نیز نظر گمرک این است با توجه به اعتبارات زیاد موردنیاز برای تجهیز گمرکات، قانون برنامه ششم اجازه داده تا از توان بخش خصوصی استفاده کنیم که مقرر شده با مشارکت بخش خصوصی، ایکس ری موبایلی را بر در اکثر گمرکاتی که کالاهای کانتینری وجود دارد، نصب کنیم و بطور عملی قسمتی از این کنترل‌ها انجام دهیم.

این مقام مسئول ادامه داد: امید است بتوانیم اطلاعات اسکن شده را به سایر سازمان‌های کنترل کننده ارسال کنیم، این امر نقش بسزایی در کاهش ترافیک در گلوگاه‌ها دارد، همچنین هزینه کنترل و زمان لارم را به شدت کاهش می‌دهد.

رئیس گمرک ایران و معاون وزیر اقتصاد و دارایی اظهارامیدواری کرد با این اقدام، گام مؤثری در کاهش قاچاق کالا و مبارزه و پیشگیری از قاچاق برداریم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.