جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 12185
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,337,887

نحوه‌ توزیع لوازم کاهنده مصرف برای پایتخت‌نشینان (یک شنبه 1397/11/14)

ایسنا:
قائم مقام شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: در حال حاضر طرح توزیع لوازم کاهنده مصرف در مرحله مناقصه قرار دارد و این طرح پس از انتخاب پیمانکار، وارد مرحله اجرا خواهد شد.

احمد نسب در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که در حال حاضر این طرح برای مشترکان غیر خانگی در حوزه ادارات، سازمان‌ها و مدارس تعریف شده است اظهار کرد: اکنون در حال دریافت نتایج این طرح هستیم که بتوانیم به صورت ویژه‌تر آن را برای مشترکان خانگی اجرایی کنیم.

وی با بیان این‌که متأسفانه به‌دلیل قیمت بالای لوازم کاهنده مصرف، استقبال چندانی برای دریافت این لوازم وجود ندارد، تصریح کرد: مبلغ در نظر گرفته شده برای لوازم کاهنده مصرف، به صورت قسطی در قبوض مشترکان لحاظ می‌شود. این مسئله می‌تواند ایجاد انگیزه‌ای برای توسعه این لوازم در منازل مسکونی باشد.

به گفته‌ی وی، در حال حاضر هزینه لوازم کاهنده مصرف در ادارات دولتی را از خود ادارات دریافت می‌کنیم اما برای مشترکان خانگی، سازوکارهای در نظر داریم که در بهترین شرایط بتوانیم این لوازم را توسعه دهیم.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد مشترکان خانگی در تهران الگوی مصرف را رعایت می‌کنند، اظهار کرد: هدف این است که با انجام اقدامات این‌چنینی میزان مصرف آب را مدیریت کنیم که در شرایط بحرانی دچار تنش و چالش نشویم.

محمدرضا بختیاری - مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان تهران- نیز از توزیع لوازم کاهنده مصرف در بین مشترکان تهرانی خبر داد و به ایسنا گفت: نهایتاً تا سه ماه دیگر این طرح اجرایی خواهد شد.

هم‌چنین چندی پیش، حمیدرضا جانباز - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور - گفته بود با پیگیری‌های انجام شده و در راستای کاهش مصرف آب قرار شده تجهیزات کاهنده مصرف در برخی از استان‌ها در اختیار متقاضیان قرار بگیرد و هزینه آن در قبوض آب و به‌صورت درازمدت از این مشترکان اخذ شود.

وی با بیان این‌که تجهیزات کاهنده مصرف به‌راحتی می‌تواند ۲۰ درصد مصارف خانگی را کاهش دهد، اظهار کرد: با توجه به شرایط کم‌آبی توصیه می‌شود که مشترکان مدیریت مصرف را سرلوحه کار خود قرار دهند چراکه به‌راحتی می‌توان با کاهش ۲۰ درصدی مصرف شرایط پیک را مدیریت کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.