جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 12155
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,337,857

اختصاص ۴۰ هزار میلیارد تسهیلات سرمایه در گردش به تولیدکنندگان (یک شنبه 1397/11/14)

ایسنا:
معاون امور صنایع وزارت صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه توجه به سرمایه در گردش از بخش‌های مورد نظر دولت برای حمایت از تولیدکنندگان است، گفت: در این زمینه طرحی را در دولت مطرح کردیم که در نهایت منجر به این شد تا با دستور رئیس جمهور، ۴۰ هزار میلیارد تومان باید در بخش تولید هزینه شود.

به گزارش ایسنا، فرشاد مقیمی امروز ۱۴ بهمن ماه در نشستی با صنعتگران شهرستان شوشتر که به منظور بررسی مشکلات و موانع تولیدی واحدهای صنعتی در این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: از چندی پیش طرحی در سطح دولت در حال بررسی بود و جلساتی در این راستا برگزار شد که در نهایت با دستور رئیس جمهور قرار شد تا ۴۰ هزار میلیارد تومان – جهت سرمایه در گردش- در بخش تولید کشور هزینه شود.

وی افزود: رصد و پایش واحدهای تولیدی اولین اولویتی است که ما دنبال می‌کنیم و برای اینکه بتوانیم از این رصد و پایش اطلاعات انجام‌گرفته بهره ببریم، کمیته‌ای را تحت عنوان "کمیته تأمین مواد اولیه" -که زیر نظر مجموعه ستاد تسهیل استان‌ها است- شکل داده‌ایم.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: یک بخش از فعالیت‌های این کمیته مربوط به تأمین مواد اولیه داخلی و بخشی مربوط به تأمین مواد اولیه خارجی است. البته در بخش تأمین مواد اولیه خارجی این کمیته بحث تأمین ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی نیز مطرح می‌شود.

مقیمی با بیان اینکه بازسازی و نوسازی یکی از اهدافی است که مجموعه وزارت در حوزه‌های مختلف بخش صنعت آن را دنبال می‌کند، عنوان کرد: توجه به سرمایه در گردش از دیگر بخش‌های مورد نظر دولت است و در این زمینه طرحی را در دولت مطرح کردیم که منجر به این شد تا کمیسیون‌های مختلف اقتصادی برای آن تشکیل و در نهایت با دستور رئیس جمهور ۴۰ هزار میلیارد تومان باید در بخش تولید هزینه شود.

وی بر حفظ اثر بخشی خط تولید واحدهای تولیدی تاکید کرد و گفت: یکی از موضوعات و محورهای اساسی که این وزارتخانه در برنامه‌های راهبردی خود دنبال می‌کند بحث موضوع ساخت داخل است و معمولاً در کشور ما با توجه به تحریم‌های متعدد، این موضوع حساس‌تر شده ولی با مصوبه اخیر که ابزارهای بیشتر در اختیار وزارت صمت قرار داده شده می‌توان این فضا را راحت‌تر پایش، بررسی و به آن کمک کرد.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: یکی از تکالیف این است که ما نیازمندی‌های خود در حوزه‌های صنعتی را به خارج از کشور به صورت فهرستی درآوریم و نمایشگاهی برگزار کنیم تا با دعوت از همه انجمن‌ها، تشکل‌ها، اتحادیه‌ها و مؤسسات علمی و آموزشی و طراحان، دستاوردهای آن‌ها و محصولاتی را که توانایی تولید آن در داخل وجود دارد را ارائه دهیم و در این راستا موضوع حمایت از بخش داخل را تقویت کنیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.