جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 12316
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,338,018

کفش ایرانی، رتبه دوازدهم تولید کفش در دنیا (یک شنبه 1397/11/14)

ایسنا:
عضو هیأت‌مدیره جامعه صنعت کفش ایران با اشاره به رتبه دوازدهم ایران در تولید کفش در جهان اعلام کرد که تولیدکنندگان برای تأمین بازار عید آماده هستند.

علی لشکری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه شرایط سختی برای تداوم فعالیت تولیدکنندگان در سال جاری وجود دارد، اظهار کرد: تولیدکنندگان انتظار همکاری بیش‌تری از دولت و مسئولان در جهت رفع موانع تولید و حفظ اشتغال موجود دارند.

این عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران ضمن ابراز امیدواری به این‌که مردم برای خرید عید در مسیر حمایت از کالا و نیروی کار ایرانی محصولات داخلی مصرف کنند، اظهار کرد: با توجه به این‌که امسال سال خوبی برای تولیدکنندگان کفش نبوده و بازار شهریورماه و زمستان، آن‌ها را دلشاد نکرده، امیدشان به بازار شب عید است.

لشکری با بیان این‌که تولیدکنندگان کل سال را تلاش می‌کنند تا آخر سال نتیجه بگیرند، گفت: امیدواریم بازار شب عید که از دهه فجر آغاز می‌شود و تا اواسط فروردین ماه ادامه دارد، بتواند سهم قابل توجهی برای فروش کفش ایرانی داشته باشد.

به گفته وی، بالغ بر ۵۰ هزار شبکه توزیع کیف، کفش و چرم در سراسر کشور آماده ارائه محصولات به مصرف‌کنندگان ایرانی هستند.

عضو هیأت مدیره جامعه صنعت کفش ایران با بیان این‌که تأمین بیش از ۸۵ درصد نیاز کشور به کفش در داخل نشان دهنده کیفیت محصول ایرانی است، گفت: تولیدکنندگان تلاش می‌کنند با استفاده از ماشین‌آلات و تکنولوژی جدید و نیروی کار با تجربه محصولات باکیفیت به مصرف‌کنندگان عرضه کنند.

در این میان به گفته وی برخی کفش‌های بدون شناسنامه نیز وجود دارد که در واحدهایی تولید می‌شود که ملزومات تولید باکیفیت را رعایت نمی‌کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.