جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 4042
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,329,744

۱۷ کشور مصرف‌کننده داروهای زیستی ایرانی هستند (شنبه 1397/12/04)

ایسنا:
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری درباره وضعیت داروهای زیستی تولید شده در کشور، گفت: وضعیت ایران در این حوزه بسیار مناسب است و در حال حاضر داروهای تولید شده در کشور به ۱۷ کشور دنیا صادر می‌شود.

به گزارش ایسنا، مصطفی قانعی اظهار کرد: یکی از افتخارات و پیشرفت‌های ایران در حوزه علمی، تربیت نسلی زیست فناور است که این متخصصان جوان توانسته اند خلأ موجود در کشور در زمینه تولید محصولات زیستی را پر کنند. یکی از این بخش‌های قابل توجه، تولید داروهای زیستی است که رشد ایران در این حوزه بسیار شتاب گرفته است.

وی، رشد علمی کشور در حوزه داروهای زیستی را قابل توجه توصیف کرد و گفت: کسی تصور نمی‌کرد ایرانی که روزی یک کشور واردکننده داروهای زیستی بود، به یک صادرکننده تبدیل شود و داروهای تولیدی در داخل، به ۱۷ کشور صادر شود.

قانعی، صرفه‌جویی ارزی ناشی از تولید این داروها در کشور را حدود یک میلیارد دلار در سال برآورد کرد و افزود: اکنون داروهای زیستی در صدر داروهای وارداتی به کشور قرار دارند و برنامه ستاد این است که تا سه سال آینده همین میزان واردات را هم با تولید داخلی تأمین کنیم.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین تصریح کرد: وقتی از یک محصول صحبت می‌کنیم، یعنی دانش مربوط به آن نیز در کشور شکل گرفته است.

وی ادامه داد: زمانی‌که از دانش حرف می زنیم یعنی نیروی انسانی دانشمند را در کشور در اختیار داریم که باید از این نیروی عظیم انسانی به خوبی بهره بگیریم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.