جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 3374
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,329,076

شرط تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه قطعه سازی (شنبه 1397/12/04)

ایرنا:
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تامین ارز برای واردات مواد اولیه با توجه به ساخت برخی قطعات در داخل با حساسیت ویژه ای انجام می شود اما این امر مشمول قطعاتی نمی شود که تولید داخلی آنها توجیه اقتصادی ندارد.

به گزارش شنبه تارنمای وزارت صنعت، معدن و تجارت، «فرشاد مقیمی» در نشست هم اندیشی رفع مشکلات خودروسازان شهرستان بم و قطعه سازان که در تهران برگزار شد، از اتخاذ تصمیماتی برای رفع مشکلات تخصیص ارز خبر داد.
مقیمی گفت: در نشست های مشترک با بانک مرکزی، تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه مورد نیاز بررسی و تمهیداتی برای تسهیل اختصاص ارز به صنعتگران در نظر گرفته شد.
وی درباره مشکل سرمایه در گردش واحدها و کمبود نقدینگی نیز ابراز امیدواری کرد از محل 40 هزار میلیارد تومانی که برای توسعه صنایع اختصاص یافته است، اعتباراتی برای خودروسازان بخش خصوصی مانند کرمان موتور، مدیران خودرو و غیره در نظر گرفته شود.
این مسوول همکاری قطعه سازان و خودروسازان در شرایط کنونی را ضروری برشمرد و گفت: ورود مواد اولیه مورد نیاز قطعه سازان با همکاری بانک مرکزی و گمرک پیگیری و موانع پیش رو برای ورود برخی قطعات به کشور رفع می شود.

** تاکید نماینده شهرستان بم بر حفظ اشتغال در مناطق محروم
نماینده مردم شهرستان بم در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: بخشی از منطقه شرق استان کرمان جزو مناطق کمتر توسعه یافته است و مردم در سایه تولید مشغول به کارند.
«حبیب ‌الله نیکزادی پناه» بر رفع مشکل نقدینگی و ثبت سفارش واردات مواد اولیه مورد نیاز قطعه سازان و خودروسازان این منطقه تاکید کرد و خواستار آن شد که دولت مشکلات اساسی صنعت خودرو را رفع کند و اقداماتی برای رفع مشکلات تامین ارز این صنعتگران انجام دهد.
بر پایه این گزارش، در این نشست مشکلات متعددی از سوی تولیدکنندگان خودرو مطرح شد که اختصاص ارز برای واردات مواد اولیه مورد نیاز قطعات، تزریق نقدینگی و رفع مسائل گمرکی از مهمترین دغدغه‌های خودروسازان در این منطقه کمتر توسعه یافته عنوان شد.
به گزارش ایرنا، چهاردهم بهمن ماه معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در نشست تخصصی کمیته خودرو از تخصیص چهار هزار میلیارد تومان به 2 شرکت بزرگ ایران خودرو و سایپا خبر داد و عملیات اجرایی تخصیص این مبلغ به قطعه سازان در شرکت های خودروساز آغاز شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.