جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 3505
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,329,207

صادرات تجهیزات پزشکی ایران به ۴۰ کشور دنیا/ ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان (شنبه 1397/12/04)

پایگاه اطلاع رسانی دولت:
نایب رییس و دبیر اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشکی با اشاره به صادرات تجهیزات پزشکی ایران به ۴۰ کشور دنیا، گفت: سال گذشته ۲۴ میلیون دلار به صورت رسمی صادرات از گمرک داشتیم که این میزان معادل ۶۸۰ تن صادرات تجهیزات پزشکی بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وبدا، مهندس رضا کمپانی، در آستانه برگزاری بیست و دومین نمایشگاه بین المللی ایران هلث، اظهار کرد: ۴ تشکل شامل اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشکی، انجمن مهندسی پزشکی، انجمن صنفی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی و اتحادیه بازرگانان در برگزاری این نمایشگاه که از ۱۸ تا ۲۱ خردادماه سال آینده برگزار می شود، مشارکت دارند.

 
وی افزود: امسال افزایش متراژ ریالی برای شرکت های داخلی تولیدکننده تجهیزات پزشکی داریم، اما با توجه به ریزش شرکت های خارجی متراژ پاویون ها کاهش خواهد داشت.

 نایب رییس و دبیر اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشکی عنوان کرد: سال گذشته ۲۴ میلیون دلار به صورت رسمی صادرات تجهیزات پزشکی از گمرک داشتیم که این میزان معادل ۶۸۰ تن صادرات تجهیزات پزشکی بود.

 مهندس کمپانی با اشاره به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تجهیزات پزشکی، تصریح کرد: از بیست و دوم فروردین ماه سال جاری، تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی با مشکلات واردات مواد اولیه مواجه شدند و این مساله تولید و توان آنها را تضعیف کرد، از طرفی نیز با کاهش صادرات مواجه شدیم، اما با این وجود از ابتدای سال تاکنون ۱۸ میلیون یورو برای ثبت صادرات در حوزه تجهیزات پزشکی داشتیم.

  نایب رییس و دبیر اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشکی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، تجهیزات پزشکی ایران به ۴۰ کشور دنیا صادر می شود که این صادرات به روش های مختلف انجام می شود. بخشی از کشورهای هدف محصولات ایران را با برند ساخت ایران درخواست کرده و برخی درخواست راه اندازی خط تولید محصولات در کشورشان را دارند. همچنین برای تعدادی از کشورها نیز کالا را طبق سفارش تولید کرده و محصول با برند متفاوتی عرضه می‌شوند.

 مهندس کمپانی اعلام کرد: کشورهای اروپای غربی، آلمان و  ایتالیا از جمله کشورهای مقصد تجهیزات پزشکی ایران هستند.

 نایب رییس و دبیر اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشکی در پایان تاکید کرد: نمایش و ارائه تجهیزات آزمایشگاهی، دارویی و پزشکی از محورهای اصلی این نمایشگاه است و موضوعات دیگری همچون گردشگری سلامت، استارت آپ، اپلیکیشن های سلامت و رسانه‌های حوزه سلامت برای این نمایشگاه در نظر گرفته شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.