جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 3520
ميانگين بازدید: 59214
بازديد کل: 166,329,222

بانک توسعه تعاون امسال 3700میلیاردریال تسهیلات حمایتی پرداخت (یک شنبه 1397/12/05)

ایرنا:
رئیس هیات‌ مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: این بانک از ابتدای امسال تاکنون بیش از سه هزار و 700 میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به قشر آسیب‌پذیر جامعه پرداخت کرد.


به گزارش یکشنبه تارنمای بانک توسعه تعاون، حجت‌الله مهدیان افزود: این بانک یک بانک توسعه‌ای، تخصصی مرتبط به بخش اقتصاد تعاونی است، بنابراین بخشی از ماموریت این بانک مبتنی بر مسئولیت اجتماعی و حمایت از جامعه هدف نهادهای حمایتی است.
وی ادامه داد: بانک توسعه تعاون امسال افزون ‌بر یک هزار و 530 میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه ازدواج به زوج‌های جوان پرداخت‌ کرد، ضمن آنکه در همین راستا بیش از 166 میلیارد ریال به‌صورت وام قرض‌الحسنه و تسهیلات اعتباری از محل منابع داخلی و عاملیت طرح اشتغال پایدار روستایی دراختیار مددجویان سازمان بهزیستی قرار گرفت.
مهدیان اضافه کرد: این بانک از ابتدای امسال تا پایان بهمن‌ماه افزون بر یک هزار و 112 میلیارد ریال به مدد جویان کمیته امداد امام از محل منابع داخلی و عاملیت طرح اشتغال روستایی در قالب وام قرض‌الحسنه و تسهیلات اعتباری پرداخت کرد.
وی پرداخت وام قرض‌الحسنه 208 میلیارد ریالی از محل منابع داخلی بانک به جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران را از دیگر فعالیت‌های اعتباری این بانک در کنار پرداخت تسهیلات اعتباری به بخش‌ها و زیربخش‌های مختلف اقتصادی و به فعالان بخش تعاونی و غیرتعاونی یاد کرد و افزود: بانک توسعه تعاون در بخش مشاغل خانگی نیز توانست بالغ ‌بر 495 میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به متقاضیان تخصیص دهد.

** مولفه‌های اصلی در کاهش قیمت تمام‌شده پول
رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: تجهیز منابع با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف و فراهم سازی شرایط لازم برای استفاده از منابع ارزان، با کیفیت و پایدار یکی از مولفه‌های اصلی در کاهش قیمت تمام‌شده پول و کنترل هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم و درنهایت تخصیص تسهیلات اعتباری متناسب با نیازهای مختلف جامعه هدف به‌ویژه در بخش کمک به ایجاد اشتغال جدید و توسعه و حفظ اشتغال موجود است.
به گفته وی، بانک توسعه تعاون به‌عنوان یک بانک توسعه‌ای و تخصصی بخش تعاون به‌واسطه تنوع و تکثر جامعه هدف در بخش تعاونی و غیرتعاونی بیش از سایر بانک‌های توسعه‌ای در پیشبرد اهداف و برنامه‌ها مستلزم حمایت از سوی نهادهای بالادستی است تا از این طریق بتواند ایفاگر نقش موثرتری در قبال مردم باشد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.