جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 52590
ميانگين بازدید: 58896
بازديد کل: 166,321,562

یارانه‌ها ۲۰ اسفند واریز می‌شود (چهارشنبه 1397/12/15)

ایسنا:
آخرین یارانه ی نقدی سال جاری چند روز زودتر از موعد و در ساعت ۲۴ روز ۲۰ اسفند ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.

به گزارش ایسنا، معمولاً یارانه نقدی هر ماه ۲۶ ام آن ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

اما آن طور که پیشتر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده بود قرار شد تا به همراه حقوق‌های اسفند ماه یارانه‌ی آن نیز زودتر از موعد واریز شود.

بر این اساس ۹۷ امین مرحله از یارانه‌های نقدی مربوط به اسفند ماه سال جاری به ازای ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به همراه افزایش حداقل مستمری خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) وسازمان بهزیستی ۲۰ اسفند ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

دولت در حالی آخرین یارانه امسال را هم پرداخت خواهد کرد که برای سال آینده نیز آنچه که در بودجه مصوب شد نشان از ادامه‌ی روند فعلی در پرداخت‌ها داشت. به طوری که حدود ۴۱ هزار و صد میلیارد تومان بابت پرداخت یارانه‌ها مصوب شد که در این حالت یارانه‌ی حدود ۷۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تضمین می‌شود که البته اگر دولت بخواهد میزان منابع و مصارف را تراز کند باید حدود دو میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از یارانه بگیران را نسبت به سال جاری کاهش داده و آنها را حذف کند.

بر این اساس مجلس دولت را موظف به حذف سه دهک بالای درآمدی کرده است که البته این تکلیف در سال جاری نیز وجود داشت و اجرایی نشد.

مبلغ یارانه‌های نقدی همان طور که در ابتدای اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها یعنی آذرماه ۱۳۸۹ حدود ۴۵ هزار و ۵۰۰ بوده است تاکنون نیز تغییری نکرده و برای سال آینده نیز به همین روال پرداخت خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.