جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 52355
ميانگين بازدید: 58896
بازديد کل: 166,321,327

طلای جهانی ارزان‌تر می‌شود (پنج شنبه 1397/12/16)

ایسنا:
قیمت طلا در معاملات روز پنج شنبه که عدم وجود تقاضا برای دارایی‌های پرریسک، از این فلز ارزشمند حمایت کرد، ثابت ماند.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ثابت بود و در ۱۲۸۶.۲۵ دلار ایستاد.

در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در آوریل ۰.۱ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۲۸۶.۷۰ دلار رسید. شاخص دلار آمریکا نزدیک به بالاترین حد دو هفته اخیر که اوایل هفته جاری به آن صعود کرده بود، ایستاد.

مایکل مک کارتی، استراتژیست ارشد بازار در شرکت "سی ام سی مارکتس" اظهار کرد: اندکی حمایت از دارایی‌های امن وجود دارد. بازارهای سهام در آسیا از پیشروی دست کشیده‌اند و این وضعیت منعکس کننده فشاری است که روی دارایی‌های پر ریسک وجود دارد. از سوی دیگر قوی شدن ارزش دلار، مانع از افزایش قیمت طلا شده است.

بازارهای سهام آسیایی در معاملات روز پنج شنبه که سرمایه گذاران در انتظار برای مشاهده نتیجه مذاکرات تجاری آمریکا و چین، جانب احتیاط را برگزیده بودند، عقب نشینی کردند.

بر اساس گزارش رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد مذاکرات با چین به خوبی پیش می‌رود و پیش بینی کرد یا توافق خوب میان دو قدرت اقتصادی جهان انجام می‌گیرد یا توافقی در کار نخواهد بود.

وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز پیش بینی کرد هر اونس طلا ممکن است به مدت یک یا دو روز در بالای سطح حمایتی ۱۲۸۳ دلار بماند و پس از آن روند نزولی را در پیش بگیرد.

بازارها منتظر گزارش اشتغال بخش غیر کشاورزی آمریکا هستند که روز جمعه منتشر می‌شود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ثابت بود و ۱۵.۰۷ دلار معامله شد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افت، به ۱۵۳۵.۵۶ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، در ۸۲۴.۲۸ دلار قرار گرفت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.