جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 46915
ميانگين بازدید: 58896
بازديد کل: 166,315,887

جزئیات ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در ۱۲ استان کشور (سه شنبه 1397/12/21)

اقتصاد ایران:
جلسه مشترک سه معاون مسکنی وزارت راه و شهرسازی برای بررسی احداث ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، در جلسه مشترک سید مازیار حسینی و فرزانه صادق مالواجرد معاونان «مسکن و ساختمان» و «معماری و شهرسازی» وزارت راه و شهرسازی و حبیب الله طاهرخانی مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در خصوص بررسی احداث ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید طی سال‌های ۹۸ و ۹۹، طاهرخانی مزیت‌های برنامه تولید مسکن در شهرهای جدید را تشریح کرد و گفت: توجه به اهداف آمایشی کشور، توجه به ابعاد زیرساخت‌ها و آماده‌سازی زمین قبل از شروع عملیات اجرای ساخت واحدها، برنامه‌ریزی برای دهک‌های مختلف جمعیتی با تمرکز بر قشر متوسط اجتماعی و با هدف تنوع بخشی به ساختار جمیعتی و اجتماعی بخشی از اهداف هستند.

به گفته مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، پرهیز از تصدی‌گری و ورود مستقیم بخش دولتی در امر ساخت، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تأمین مالی پروژه‌ها از طریق شراکت با بخش خصوصی، تاکید بر رویکرد محله محوری به منظور تامین همزمان خدمات و تسهیلات رفاهی ساکنان با تناسب ساخت واحدهای مسکونی، استفاده از تکنولوری‌های نو، صنعتی‌سازی، انبوه‌سازی و صرفه‌جویی منابع آب در ایجاد محلات بخش دیگری از مزیت‌های برنامه تولید مسکن در شهرهای جدید است.

معاون وزیر راه و شهرسازی از دیگر مزیت‌های برنامه تولید مسکن در شهرهای جدید را توجه به کیفیت کالبدی مناسب و عدم یکسان‌سازی کالبد واحدهای مسکونی، امکان پیش فروش واحدهای ساختمانی در مرحله پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد به منظور تأمین مالی پروژه، بهره‌مندی از تسهیلات بانک مسکن با نرخ سود ۱۸ درصد و قابلیت کاهش تا ۱۵ درصد از جمله کاهش یک درصدی در صورت انبوه سازی، یک درصدی در صورت صنعتی‌سازی و یک درصدی در صورت ترویج الگوی ساختمان سبز برشمرد.

در برنامه‌ای که طاهرخانی تشریح کرد ساخت ۴۴ هزار و ۵۰۰ واحد در استان تهران، ۱۸ هزار واحد در استان البرز، ۳۷ هزار و ۵۰۰ واحد در اصفهان، ۲۸ هزار واحد در خراسان جنوبی، ۲۵ هزار واحد در فارس، ۱۶ هزار واحد در آذربایجان شرقی، ۶ هزار و ۵۰۰ واحد در بوشهر، ۱۲ هزار واحد در مرکزی، هزار واحد در هرمزگان، ۳ هزار واحد در خوزستان، ۵ هزار و ۵۰۰ واحد در سیستان و بلوچستان و ۳ هزار واحد در سمنان برنامه‌ریزی شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.