جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46510
بازديد امروز: 38905
ميانگين بازدید: 58896
بازديد کل: 166,307,877

چرا نفت در بورس فروش نرفت؟ (شنبه 1398/01/24)

ایسنا:
نماینده شرکت ملی نفت در بورس با تاکید بر این‌که فرآیند عرضه نفت خام در بورس ادامه‌دار خواهد بود، گفت: در فرآیند فروش نرفتن نفت در بورس، ایراد تکنیکی وجود ندارد و بورس هم تحت تأثیر شرایط است.

امیرحسین تبیانیان در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر این‌که وزارت نفت مکلف است طبق قانون بودجه سال جاری، ماهانه شش میلیون بشکه نفت سنگین و سبک و میعانات گازی در رینگ صادراتی بورس انرژی عرضه کند، اظهار کرد: وزارت نفت در سال ۱۳۹۷ نظرات کارشناسان را برای تسهیل شرایط در عرضه نفت خام در بورس انرژی اعمال کرد.

به گفته وی، به تناسب میزان تقاضا وزارت نفت حجم عرضه را تغییر خواهد داد.

تبیانیان با اشاره به فروش نرفتن نفت در بورس برای مرتبه پنجم گفت: واقعیت این است که در حال حاضر حجم معاملات نفت پایین است و این موضوع بورس را هم تحت تأثیر قرار می‌دهد. به عبارت دیگر در فرآیند فروش نرفتن نفت در بورس، ایراد تکنیکی وجود ندارد و بورس هم تحت تأثیر شرایط است.

نماینده شرکت ملی نفت در بورس ادامه داد: در کنار شرایط باید این موضوع که عرضه نفت خام در بورس نو و جدید است را هم در نظر بگیریم اما به طور کلی ممکن است مزایای عرضه نفت در بورس در بلندمدت به فروش آن کمک کند.

تبیانیان به این سوال که آیا تغییری در عرضه نفت در بورس اعمال خواهد شد یا خیر؟ پاسخ داد: ما همه نظرات کارشناسی را در عرضه‌ای که در اسفندماه صورت گرفت، اعمال کردیم و برنامه‌ای برای اعمال تغییر در کوتاه مدت نداریم. ممکن است موضوعاتی کلان مانند قیمت‌گذاری در بلندمدت تغییر کند.

بر اساس این گزارش، بیستم فروردین‌ماه برای نخستین بار در سال ۱۳۹۸ و برای هشتمین بار در تاریخ بورس، نفت خام سبک شرکت ملی نفت ایران در رینگ بین‌المللی بورس انرژی عرضه شد اما در نهایت هیچ مشتری در طرف تقاضا سفارشی ثبت نکرد و نفت خام سبک ایران در بورس بی‌مشتری ماند. از هشت باری که نفت خام سبک ایران در بورس عرضه شده، این پنجمین باری بود که بی مشتری ماند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.