جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 10063
ميانگين بازدید: 58896
بازديد کل: 166,279,035

رونق مصرف سی.ان.جی با واقعی کردن قیمت سوخت (شنبه 1398/02/14)

ایرنا:
رئیس کمیته انرژی های نو مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به واقعی نبودن قیمت انرژی در کشور، کسی به سمت مصرف سی.ان.جی نمی رود اما اگر قیمت‌ها واقعی شود میزان مصرف این سوخت افزایش پیدا می کند.


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «بشیر خالقی» امروز (شنبه) در همایش «راهکارهای تنظیم سبد سوخت با توسعه صنعت سی.ان.جی» که در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد، گفت: برنامه وزارت نفت در حوزه گاز در 2 دهه پیش گازرسانی بود و امروز 94 درصد جمعیت کشور تحت پوشش شبکه گاز قرار دارند.
وی افزود: 140 شهر بزرگ و کوچک و 27 هزار روستا و به طور کلی 97 درصد جمعیت شهری و 83 درصد جمعیت روستایی از نعمت گاز برخوردارند و بناست این پروژه تا سال 1400 تکمیل شود اما ما نتوانسته‌ایم مطابق با برداشت گاز، از آن برای توسعه کشور استفاده کنیم.
رئیس کمیته انرژی های نو مجلس تاکید کرد باید برای گاز برنامه جامع‌تری دنبال کنیم.
«اکنون 800 میلیون مترمکعب گاز در کشور تولید می‌شود که با توجه به شرایط تحریم، باید از آن برای برون‌رفت از این وضعیت استفاده کنیم».
خالقی تصریح کرد: دولت باید لایحه‌ای در مورد سوخت بویژه گازسوز کردن خودروهای سنگین به مجلس بیاورد؛ زیرا ظرفیت خوبی برای ذخیره گازوئیل و صادرات آن ایجاد می کند.
خالقی یادآوری کرد ایران 900 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان پرداخت می‌کند؛ در حالی که رقم بودجه کشور 400 هزار میلیارد تومان است. این رقم یعنی اینکه انرژی را هدر می‌دهیم و باید قیمت واقعی آن مشخص شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.