جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 10271
ميانگين بازدید: 58896
بازديد کل: 166,279,243

قیمت مرغ کاهش یافت اما اقلام آن هنوز نه (یک شنبه 1398/02/15)

ایسنا:
مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان به نرخ مصوب ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود اما اقلام مختلف آن همچون سینه و فیله همچنان با قیمت‌های قبلی عرضه شده و نرخ آنها همخوانی با قیمت مصوب مرغ ندارد.

به گزارش ایسنا، در ماه‌های پایانی سال گذشته با وجود آنکه ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان را برای مرغ در نظر گرفت اما قیمت مرغ در سطح بازار به کیلویی ۱۷ هزار تومان رسید که نظارت، بازرسی و ورود دستگاه‌های مختلف همچون دادستانی تهران به این موضوع عاملی شد تا در نهایت قیمت مرغ بعد از تعطیلات عید نوروز به کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان برسد.

بررسی‌ها از سطح شهر حکایت از آن دارد که هر کیلو مرغ به نرخ مصوب ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود و قیمت دیگر اقلام مرغ همچون ران مرغ ۱۰ هزار و ۵۰۰، سینه مرغ بدون استخوان ۲۲ هزار، فیله مرغ ۲۶ هزار، ساق مرغ ۲۳ هزار، بال مرغ ۱۴ هزار و ۵۰۰، کتف ۱۵ هزار، گردن و پای مرغ ۵۰۰۰، بلدرچین ۳۲ هزار، بوقلمون ۲۵ هزار، تخم مرغ ۱۷ هزار و مرغ سبز ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان است.

در این شرایط نکته قابل توجه آن است زمانی که هر کیلو مرغ به قیمت ۱۳ تا ۱۴ هزار تومان در سطح شهر عرضه می‌شد، قیمت هر کیلو فیله آن در حدود ۲۶ هزار تومان بود، اما حالا که قیمت مرغ به کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده قیمت اقلام آن کاهش نیافته است. این نشان می‌دهد که قیمت اقلام مختلف مرغ همچون سینه و فیله با قیمت مصوب مرغ همخوانی ندارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.