جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 6885
ميانگين بازدید: 58896
بازديد کل: 166,275,857

۵۰ نیروگاه خورشیدی در ایران فعال شد (سه شنبه 1398/02/17)

ایسنا:
طی دو سال گذشته شکل‌گیری نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک در کشور به نقطه ساختاری خود رسیده که در این بازه زمانی برخی از واحدها مانند نیروگاه‌های خورشیدی مگاواتی برای نخستین بار در کشور راه‌اندازی شده و در حال حاضر ۵۰ نیروگاه خورشیدی مگاواتی در ایران مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان ساتبا گفت: درصددیم در سال ۹۸ روش جدیدی را ایجاد کنیم که تولید و مصرف برق تجدیدپذیر بدون وابستگی به دولت مستقیماً از مردم به مردم و از طریق بخش خصوصی به مصرف کنندگان شکل بگیرد.

سیدمحمد صادق‌زاده، با تاکید بر این که طی دو سال گذشته شکل‌گیری نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک در کشور به نقطه ساختاری خود رسیده است، گفت: در این بازه زمانی برخی از واحدها مانند نیروگاه‌های خورشیدی مگاواتی برای نخستین بار در کشور راه‌اندازی شده و در حال حاضر ۵۰ نیروگاه خورشیدی مگاواتی در ایران مشغول به فعالیت هستند.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) ادامه داد: همین امر موجب شده است تا فناوری و نحوه بهره‌برداری از این نیروگاه‌ها نیز بومی شده و صنایع وابسته به آن مانند تولید پنل، اینورتر، استراکچر، کابل‌ها و تجهیزات وابسته به آن در داخل کشور تولید شود.

وی تاکید کرد: دولت در این مسیر توانسته است با دریافت عوارض برق از مصرف‌کنندگان انرژی به عنوان مالیات سبز نقش مهمی را در روند توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور ایفا کند؛ به طوری که ظرفیت فعلی نیروگاه‌های تجدیدپذیر به ۷۰۰ مگاوات رسیده است و بر اساس پیش‌بینی صورت گرفته هر ساله با استفاده از عوارض برق بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ مگاوات دیگر نیز به ظرفیت موجود واحدهای تجدیدپذیر اضافه خواهد شد.

معاون وزیر نیرو با تاکید بر این که در طی دو سال گذشته سازگار بودن نیروگاه‌های تجدیدپذیر با اقلیم ایران به اثبات رسیده است، ادامه داد: این واحدها بدون مصرف سوخت و ایجاد آلودگی بیش‌ترین میزان تولید خود را در زمانی ایجاد می‌کنند که کشور ما بیشترین نیاز به مصرف برق را دارد.

صادق‌زاده افزود: الگوی تولید انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور ما عمدتاً مربوط به فصل تابستان است و اوج مصرف برق کشور نیز در این بازه زمانی قرار گرفته است. بنابراین اقلیم ما نسبت به کشورهای سردسیر دارای شرایط بسیار مناسبت‌تری است، چرا که در این مناطق اوج تولید در تابستان بوده ولی اوج مصرف در زمستان رخ می‌دهد.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) اضافه کرد: در حال حاضر اتفاق نظر جمعی برای توسعه و نصب گسترده‌تر نیروگاه‌های تجدیدپذیر وجود دارد، ولی گسترش این واحدها با روش‌های قبلی (عوارض برق) و منابع مالی محدود آن امکان‌پذیر نیست، بنابراین در سال ۹۸ در پی روش جدیدی برای توسعه انرژی‌های پاک در کشور هستیم.

بنا بر اعلام وزارت نیرو، وی ادامه داد: در این روش درصددیم تا تولید و مصرف انرژی تجدیدپذیر از مردم به مردم باشد. یعنی اینکه مردم به صورت مستقیم برق را تولید کنند و سپس آن را به مصرف شخصی برسانند و یا به دیگران بفروشند و حتی آن را صادر کنند.

معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد: حلقه موجود برای نیروگاه‌های تجدیدپذیر از مسیر دولت می‌گذرد و معمولاً پرپیچ و خم و دارای فراز و نشیب‌های می‌شود که می‌تواند توسعه این واحدها را متلاطم کند ولی در روش جدید این مسیر وجود نخواهد داشت.

صادق‌زاده تاکید کرد: بر این اساس در سال ۹۸ علاوه بر روش فعلی برای تولید برق تجدیدپذیر و توسعه انرژی‌های پاک که سالیانه بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ مگاوات از این طریق به ظرفیت واحدهای تجدیدپذیر کشور اضافه خواهد شد، درصددیم تا روش جدیدی را ایجاد کنیم که تولید و مصرف برق تجدیدپذیر بدون وابستگی به دولت مستقیماً از مردم به مردم و از طریق بخش خصوصی و مصرف کنندگان شکل بگیرد تا جهش بزرگ‌تری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک رخ بدهد.

رئیس سازمان ساتبا در بخش پایانی سخنان خود گفت: بر اساس پیش‌بینی صورت گرفته تا پایان سال آینده ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر از طریق روش قبلی به ۱۲۰۰ مگاوات خواهد رسید و با ایجاد روش جدید نیز امیدواریم در همان سال نخست اجرای طرح چند صد مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در کشور راه‌اندازی شود.
معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد: بر این اساس امیدواریم با استفاده از روش قبلی و جدید در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر بتوانیم عقب افتادگی تاریخی کشورمان در حوزه انرژی‌های پاک را با تولید و مصرف برق توسط مردم و حذف واسطه دولت جبران کنیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.