جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 12356
ميانگين بازدید: 58896
بازديد کل: 166,281,328

صعود قیمت نفت با وجود تنش‌های ابر قدرت‌های اقتصادی (سه شنبه 1398/02/24)

ایسنا:
قیمت‌های نفت روز سه شنبه افزایش یافت اما رشد قیمت‌ها به دلیل تشدید تنش‌های تجاری میان آمریکا و چین محدود شد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با هفت سنت یا ۰.۱ درصد افزایش نسبت به قیمت نهایی روز گذشته، به ۷۰.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با ۰.۱ درصد افزایش نسبت به روز دوشنبه، به ۶۱.۱۱ دلار در هر بشکه رسید.

پس از اینکه عربستان سعودی اعلام کرد دو نفتکش این کشور در میان کشتی‌هایی بوده‌اند که در نزدیکی سواحل امارات متحده عربی هدف حمله قرار گرفته‌اند، اخباری مربوط به خاورمیانه توجهات بازارهای نفت را به خود جلب کرده است. اما تحلیلگران می‌گویند جنگ تجاری آمریکا و چین همچنان بازارها را تحت تأثیر خود نگه داشته است.

به گفته فین زیبل، اقتصاددان ارشد در بانک ملی استرالیا، تشدید تنش‌های تجاری روی بازارها تأثیر خواهد گذاشت و نفت نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود.

چین روز دوشنبه هشدارهای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را نادیده گرفت و روی مجموعه‌ای از واردات کالاهای آمریکایی شامل سبزیجات منجمد و گاز طبیعی مایع تعرفه بالاتر وضع کرد.

وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد مطمئن است که بازارهای جهانی نفت به خوبی تأمین هستند. اما تحلیلگران می‌گویند این مسئله تا اواخر سال که ظرفیت تولید نفت به دلیل تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا یک درصد کمتر از تقاضای جهانی خواهد شد، تغییر می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است احتمالاً تولید خود را محتاطانه افزایش خواهد داد تا از تکرار ریزش قیمت‌ها مشابه اواخر سال ۲۰۱۸ که این کشور تولیدش را به درخواست ترامپ به بالای ۱۱ میلیون بشکه در روز رساند، اجتناب کند.

با وجود درخواست‌های مکرر دولت ترامپ، ریاض اکنون تمایلی به افزایش سریع عرضه و روبرو شدن با خطر ریزش قیمت‌ها ندارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.