جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 47543
ميانگين بازدید: 58894
بازديد کل: 166,257,880

اخذ مالیات تصاعدی از موجرانی که سقف اجاره بها را رعایت نکنند (چهارشنبه 1398/02/25)

ایرنا:
وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاحیه ای را با مجلس شورای اسلامی پیگیری می کنیم که در صورت تصویب چنانچه سقف اجاره بهای مسکن رعایت شود مشمول معافیت مالیاتی شود در غیر این صورت اخذ مالیات به صورت تصاعدی افزایش می یابد.


«محمد اسلامی» روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، افزود: این اصلاحیه هنوز در مرحله اجرایی نیست و در تعامل با مجلس هستیم. نکته مهم این اصلاحیه این است که کار اثربخشی برای مستاجران انجام شود.
وی ادامه داد: برای اتصال سامانه مالیاتی آن نیز اقداماتی را انجام دادیم و باید چند سیستم به هم متصل شود. البته مهم این است که اطلاعات دقیق وجود داشته باشد و از آن استفاده کرد.
وزیر راه و شهرسازی درخصوص اقدامات انجام شده در حوزه مسکن گفت: مسکن تابع شرایط عمومی و اقتصادی کشور است و تابع بخش مسکن نیست.
اسلامی افزود: کار مهمی که انجام می دهیم عرضه زمین و مشوق هایی است که ایجاد کردیم و علاوه بر آن تسهیلات را برای سازندگان افزایش دادیم که قابل انتقال به خریداران است.
وی تاکید کرد: در واقع امکانی در جهت ساخت و ساز فراهم کردیم تا مردم صاحب خانه شوند.

* بازسازی زیرساخت های آسیب دیده از سیل امسال به اتمام می رسد
وزیر راه و شهرسازی درباره فرآیند بازسازی زیرساخت های تخریب شده در سیل، گفت: بیش از 12 هزار و 800 کیلومتر از راه ها آسیب دیده که 11 هزار و 800 کیلومتر آن بازسازی شده و مردم استفاده می کنند.
وی افزود: البته نیاز به ترمیم اساسی وجود دارد. الان ترمیم موقت است و بازسازی زیرساخت های آسیب دیده از سیل تا پایان سال 1398 صددرصد به اتمام می رسد.
اسلامی گفت: البته برخی از این راه ها که مهمترین آن خرم آباد به پلدختر است در حدود 40 کیلومتر از این راه، آسیب جدی است که در حال بازسازی است اما بخشی از آن باید راه جدیدی در محور ایجاد شود که نقشه های آن تهیه و پیمانکاران نیز تعیین شده است.
وی تصریح کرد: در حقیقت در فرآیند بازسازی قرار دادیم و با تامین منابع مالی انجام می شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.