جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 42694
ميانگين بازدید: 58894
بازديد کل: 166,253,031

وزارت جهاد: 1.7 میلیون تن گندم مازاد برنیاز کشاورزان خریداری شد (یک شنبه 1398/02/29)

ایرنا:
مجری طرح گندم از خرید حدود 1.7 میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خبر داد و گفت: این میزان خرید در مدت مشابه سال گذشته حدود 1.3 میلیون تن بود که حدود 400 میلیون تن افزایش را نشان می دهد.


به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، اسماعیل اسفندیاری پور در شصت و هفتمین جلسه کمیته فنی گندم که با هدف بررسی آخرین وضعیت سبز بذور گندم و جو برگزار شد افزود: انتظار می رود با مراقبت هایی که در ایام باقیمانده از فصل زراعی و برداشت از مزارع گندم بویژه مزارع بذری انجام خواهد شد، مشکلی در تولید پیش بینی شده و خرید گندم وجود نداشته باشد.
وی توصیه کرد: معاونین بهبود تولیدات گیاهی و مدیران زراعت تلاش کنند، برنامه تولید بذر گندم و جو استان بر اساس برنامه ابلاغی محقق شود.
وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرده که امسال تولید گندم به 14 میلیون تن برسد که از این رقم نزدیک 12 میلیون تن آن توسط دولت خریداری خواهد شد.
بر اساس مصوبه شورای اقتصاد هرکیلوگرم گندم معمولی با افت چهاردرصد مفید و یک درصد غیرمفید یک هزار و 700 تومان و گندم دروم یک هزار و 770 تومان خریداری می شود.
خرید تضمینی گندم امسال از اواخر اسفند ماه پارسال از شهرستان جیرفت واقع در جنوب کرمان آغاز شد و تا اواخر مهرماه در استان های سراسر کشور ادامه خواهد داشت.
سال زراعی 96 - 97 نزدیک 9 میلیون تن گندم به ارزش بیش از 114 هزار میلیارد ریال با مبلغ مصوب یک هزار و 300 تومان و گندم دوروم یک هزار و 330 تومان خریداری شده بود.
وقوع سیل در ابتدای امسال تا 25 فروردین ماه بیش از 13 هزار میلیارد تومان خسارت به تولیدکنندگان زیربخش های مختلف بخش کشاورزی وارد ساخت که بیشترین خسارت ها مربوط به 200 هزار هکتار اراضی گندم و سه هزار میلیارد تومان خسارت به کشت و صنعت استان خوزستان بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.