جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 26354
ميانگين بازدید: 58894
بازديد کل: 166,236,691

برقراری تجارت دو جانبه ایران و ترکیه با سازو کار جدید مالی (یک شنبه 1398/03/12)

ایرنا:
سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه، از تجارت دوجانبه ایران و ترکیه با سازو کار جدید مالی خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه شبکه خبرترک، محمد فرازمند سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه از همکاری ایران و ترکیه در ایجاد سیستم مالی مقاوم در برابر تحریم های آمریکا خبر داد.

وی افزود: ایجاد سازوکارهای جدید مالی، زمینه های تجارت دو جانبه را در زمینه تحریم های ضد ایران ایجاد می نماید.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با اشاره به صادرات گاز به ترکیه گفت: این امر نیاز به توسعه بیشتری دارد و تهران نیاز به سازو کار جدیدی دارد که بخش هایی از آن هم اکنون در حال اجراست.

وی با بیان اینکه می توان یک سیستم مبادله ایجاد کرد تا به تجارت در ارزهای ملی تبدیل شود، تصریح کرد: دو کشور در حال ایجاد یک بانک مشترک هستند.

فرازمند گفت: «توسعه روابط تجاری دوجانبه، حق غیرقابل قبول کشور ها است و در این زمینه هیچ کاری غیر قانونی صورت نگرفته است.»

اسپوتنیک نیز به نقل از محمد فرازمند اضافه کرد: «این کار برای جلوگیری از تحریم های آمریکا انجام نمی گیرد، چرا که ما نمی خواهیم قانون را دور بزنیم.

فرازمند گفت، ایالات متحده آمریکا علاوه بر تحریم ها، درگیر تروریسم اقتصادی است و با این کار، حقوق کشورهای دیگر از جمله ایران و ترکیه را تحت تاثیر قرار می دهد.

فرازمند در مورد درگیری بین آنکارا و واشنگتن در مورد خرید سامانه دفاع هوایی روسیه (اس ۴۰۰) از سوی ترکیه، تاکید کرد که "آمریکا هرگز خرید این سامانه پدافند هوایی را از سوی آنکارا نخواهد پذیرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.