جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 11463
ميانگين بازدید: 58894
بازديد کل: 166,221,800

هزینه‌های تولید کفش افزایش و فروش کاهش یافته است (یک شنبه 1398/03/26)

ایسنا:
رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز گفت: قیمت مواد اولیه‌ی تولید کفش از ابتدای سال‌جاری با رشد ۳۰ درصدی مواجه شده در حالی‌که میزان تقاضا از سوی مصرف‌کنندگان کاهش یافته است.

رسول شجری در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با وضعیت تولید کفش گفت: در شرایط فعلی دسترسی به مواد اولیه سخت شده و این موضوع میزان کسب و کار واحدهای تولیدی را تحت‌الشعاع قرار داده است. این در حالی است که بسیاری از تولیدکنندگان و تجار با کشورهای دیگر همچون روسیه قرارداد همکاری و ارائه محصول به امضا رسانده‌اند.

رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز با اشاره به اینکه عمده ماده مصرفی تولید کفش، چرم است، ادامه داد: ۲۰ قلم ماده اولیه پرمصرف و تأثیرگذار در تولید کفش مورد نیاز است که در تولید نهایی و مصرف به چشم نمی‌آید، اما کیفیت و چگونگی استفاده از آن‌ها بسیار مهم و حائز اهمیت است.

وی یادآور شد: در گذشته بسیاری از مواد اولیه در بازار داخلی تولید و به مصرف می‌رسید اما در شرایط فعلی که شرایط رقابتی در بازارهای جهانی حائز اهمیت است، شرایط به سمتی سوق پیدا کرده که مواد اولیه وارداتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شجری اظهار کرد: در بازارهای جهانی شرایط به گونه‌ای است که تولیدکنندگان باید به سرعت خود را در زمینه استفاده از مواد اولیه و دستگاه‌های صنعتی در راستای تولید با کیفیت و به‌روز، ارتقا دهند که متأسفانه تولیدکنندگان داخلی توان فعالیت با توجه به این مؤلفه‌ها را ندارند.

رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز بیان کرد: بازار داخلی کفش با رکود مواجه بوده و میزان تقاضا از سوی مشتریان کاهش یافته است. این در حالی است که قیمت مواد اولیه و محصول نهایی در سطح بازار داخلی به شدت افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه از فروردین تاکنون قیمت مواد اولیه به خصوص چرم با رشد ۳۰ درصدی روبرو شده است، اظهار کرد: در بخش بیمه و مالیات نیز کمک‌های دولتی در نظر گرفته نشده و شرایط ارزی نیز آنچنان مشخص نیست که در مجموع می‌توان گفت دولت در حوزه‌های مختلف باید نظارت و بازرسی‌های خود را تقویت کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.