جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 3673
ميانگين بازدید: 58894
بازديد کل: 166,214,010

وزیر صنعت: کمک به افزایش تولید و صادرات در اولویت برنامه‌هاست (شنبه 1398/04/08)

ایرنا:
وزیر صنعت، معدن و تجارت به مناسبت ۱۰ تیر، روز ملی صنعت و معدن در پیامی کمک به افزایش تولید و صادرات را از اولویت‌های برنامه این وزارتخانه عنوان کرد.

به گزارش روز شنبه وزارت صنعت، رضا رحمانی با تبریک این روز به صنعتگران، معدنکاران و تولیدکنندگان برخی سیاست‌های اجرایی وزارت صنعت، معدن و تجارت را در تحقق رونق تولید تشریح کرد.

در یکی از محورهای این پیام آمده است: توسعه صادرات غیرنفتی به ویژه با محوریت کشورهای همسایه با تقویت مزیت‌های کشور، در شرایط کنونی نیازمند تلاش بی وقفه کارگزاران حاکمیت، تولیدکنندگان، صنعتگران، کارآفرینان و تمام دست‌اندرکاران اقتصاد کشور است تا در شرایط کنونی صادرات غیر نفتی جایگاه شایسته خود را بیش از هر زمان دیگری پیدا کند.

رحمانی در این پیام، توسعه صادرات کالاهای غیرنفتی، افزایش حجم و تنوع محصولات صادراتی (کالا و خدمات) به کشورهای هدف، توانمندسازی و توسعه بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط با هدف افزایش صادرات بنگاه های کوچک و متوسط و گسترش قراردادهای تهاتری کالا - کالا برای مبادلات کالاهای وارداتی و صادراتی را از مهمترین برنامه‌های وزارت صنعت دانسته است.

وزیر صنعت در بخش توسعه معادن و صنایع معدنی نیز اجرای نقشه راه معدن و صنایع معدنی با هدف برنامه ریزی برای شناخت مزیت‌ها و پتانسیل‌های معدن و صنایع معدنی، اجرای پروژه توسعه فعالیت‌های اکتشافی، اجرای پروژه احیا و فعال سازی و توسعه معادن کوچک به تعداد ۱۵۰ معدن، اجرای پروژه تکمیل زنجیره ارزش فلزات اساسی (فولاد، مس و آلومینیوم) و تجهیز و نوسازی معادن کشور را از مهمترین اولویت‌ها برشمرده است.

همچنی اولویت جدی دولت به ویژه وزرات صنعت، معدن و تجارت؛ رفع موانع تولید، احیا و نوسازی واحدهای صنعتی با جلب مشارکت و تعامل بخش خصوصی، نخبگان و دانشگاهیان عنوان شده است.

وزیر صنعت تاکید کرده است برای تقویت ساخت داخل و تولید قطعات وارداتی با تکیه بر توانمندی نیروهای مستعد و پرتلاش داخلی، راهکار برون رفت از مشکلات کنونی از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

در این پیام با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۸ با عنوان رونق تولید یادآور شده است هدفگذاری امسال حفظ تولید در سطح موجود و استفاده حداکثری از ظرفیت هاست و بر این اساس، برنامه ویژه ای مشتمل بر ۳۵ پروژه برای سالجاری تدوین شده است.

در بخش توسعه تولید و تعمیق ساخت داخل نیز فعال سازی ظرفیت خالی واحدهای تولیدی در راستای رونق تولید با تسهیلاتی معادل ۱۴ هزار میلیارد ریال، اجرای پروژه توسعه و تولید و تجارت صنایع نساجی و پوشاک به میزان ۲۵ درصد با ایجاد اشتغال ۹۳ هزار نفر و سرمایه در گردش به میزان ۴۴ هزار میلیارد ریال، اجرای پروژه ساماندهی و تکمیل محصولات لوازم خانگی، اجرای پروژه توسعه صنایع دریایی با منابعی معادل ۷۹۳ میلیون یورو، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی سنگین به تعداد ۲۰۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه دستگاه و حمایت از تأمین و توسعه ناوگان حمل و نقل ریلی به تعداد ۱۳ هزارو ۱۰۰ نوع واگن از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت صنعت ذکر شده ست.

وزیر صنعت تاکید کرده است: همه بخش‌های نظام باید تلاش خود را برای بهبود فضای کسب و کار و ایجاد انگیزه و امید در جامعه به کار گیرند تا دشمنان قسم خورده انقلاب این بار نیز مانند گذشته، از اجرای نقشه‌ها و دسیسه‌های شوم خود مأیوس شوند.

وی ادامه داده است: مسیر توسعه کشور با تکیه بر نیروهای جوان و تحصیل کرده، اساتید دانشگاه، مدیران و مهندسان و کارگران ماهر، مجموعه‌ای از ذخایر درجه یک معدنی، موقعیت استثنایی کشور و همسایگی با چند کشور، قطب منطقه‌ای بودن و سایر عوامل مهم و ویژه کشور تسهیل خواهد شد و وظیفه داریم از این مزیت‌های مطلق و نسبی به بهترین شیوه و بالاترین بهره وری برای اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران استفاده کنیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.