جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 56344
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,207,002

مدیران تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی مکلف به شفاف سازی حقوق شدند (شنبه 1398/04/15)

ایرنا:
وزیر تعاون‌، کار و رفاه اجتماعی گفت: مدیران سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی مکلف به گزارش حقوق خود هستند.

«محمد شریعتمداری» امروز (شنبه) در حاشیه نشست هم اندیشی توسعه بخش تعاون در جمع خبرنگاران درباره اعلام حقوق و دستمزد کارکنان دستگاه‌ها گفت: قانونگذار در برنامه ششم توسعه تکلیف قانونی کرده که همه دستگاه های اجرایی حتی قوای مختلف باید حقوق و دستمزد خود را در شبکه‌های واحدی که ایجاد می‌شود اعلام کنند و سازمان اداری و استخدامی هم در این زمینه اقدام کرد و سامانه‌ای را راه‌اندازی کرد.

وی افزود: یکی از مناقشاتی که مطرح بود این بود که سازمان تامین اجتماعی جزو نهادهای دولتی نیست و نباید اطلاعات خود را در این سامانه بارگذاری کند اما من ابلاغ کردم که این سازمان و صندوق بازنشستگی موظف به اجرای این کار هستند حتی اگر دولتی نباشند.

وزیر کار اضافه کرد: این اقدام گام اول برای ایجاد شفافیت است اما اینکه سامانه چه زمانی در اختیار عموم قرار می‌گیرد تا همه مطلع شوند تصمیماتی است که قوا باید اتخاذ کنند.

وی تاکید کرد: معتقدم بارگذاری حقوق در این سامانه یک عملیات مناسب در شفاف سازی و زمینه اولیه ایجاد حساسیت در شرکای اجتماعی است و قدم بعدی ایجاد انگیزه در مشارکت حتی در سرمایه گذاری است چرا که امروزه زمینه توسعه در دنیا را مشارکت در سرمایه‌گذاری می شناسند.

اتاق های تعاون مسیر مناسبی برای توزیع کالاهای اساسی است

ر پاسخ به سوالی درباره اظهارنظر وی در خصوص انتقاد به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی کالاهای اساسی، گفت: منظور من این بود که نظام توزیع تعاونی‌ها می‌تواند تسهیلی را در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دهد تا از شبکه مطمئنی که سال‌های متمادی مسئولیت توزیع را برعهده داشته استفاده کند.

وی افزود: اتاق‌های تعاون همراه با نظارت معاونت تعاون در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌تواند کالاهای اساسی را به نحو مطلوب‌تری به گروه های ذینفع برساند.

وزیر کار اظهار داشت: شبکه های تعاونی در حوزه توزیع و مصرف در سطح کشور گسترده شدند و با توجه به اینکه در محلات، کارگاه‌های تولیدی، کارکنان دولت، فرهنگیان و موارد دیگر حضور دارند می‌توانیم برای رساندن کالا به دست مصرف‌کننده از این بخش استفاده کنیم.

وی درباره توزیع بسته حمایتی در سال جدید، گفت: منابع لازم برای ارائه سبد کالا به صورت نقدی و اجناس بین عموم و اقشار خاص برعهده سازمان برنامه و بودجه است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنها مجری آن است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.