جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 56213
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,206,871

آغاز تولید آزمایشی پژو ۳۰۱ از هفته آینده (یک شنبه 1398/04/16)

ایرنا:
مدیرعامل ایران خودرو از رونمایی خط تولید آزمایشی پژو ۳۰۱ محصول جدید این خودروساز با داخلی‌سازی بیش از ۶۰ درصد از هفته آینده خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه گروه صنعتی ایران خودرو، «هاشم یکه زارع» اظهار داشت: توانمندی زنجیره ارزش ایران خودرو با خودکفایی در تولید پژو ۳۰۱ به نمایش گذاشته خواهد شد.

به گفته وی، این محصول با امتیاز ساخت داخل بیش از ۶۱ درصدی به تأیید وزارت صنعت، معدن و تجارت رسیده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: عمق داخلی سازی این محصول تا زمان تولید انبوه آن در سال آینده به بیش از ۸۰ درصد خواهد رسید.
وی افزود: ایران خودرو با دعوت از سازندگان و قطعه سازان معتبر و توانمند داخلی، قطعات مورد نیاز برای تولید پژو ۳۰۱ را با تکیه بر تخصص آنان تأمین و تولید آن را به صورت مستقل آغاز خواهد کرد.

مدیرعامل ایران خودرو ادامه داد: اکنون خط بدنه سازی با ظرفیت اسمی ۱۶ دستگاه در ساعت در حال آماده سازی است که طی روزهای آینده به بهره برداری می‌رسد. این خط تولید مجهز به ۲۴ ربات است و برای نخستین بار در صنعت خودروی کشور از فناوری جوشکاری لیزر و GMT استفاده شده است.

یکه زارع، تولید پژو ۳۰۱ را تاوان پژو برای عهد شکنی و ترک یک طرفه قرارداد خواند و آن را فرصتی برای بهره مندی از توان متخصصان داخلی قلمداد کرد و گفت: در این مسیر از توان شرکت‌های دانش بنیان، مراکز علمی و دانشگاهی و نهادهایی که توانایی حمایت از صنعت خودرو را دارند استفاده می‌کنیم.

وی، با تاکید بر مقدور نبودن داخلی سازی ۱۰۰ درصدی محصول در هیچیک از خودروسازان جهانی، از مذاکره با برخی شرکت‌های دانش بنیان و صنایع دفاع برای تولید قطعات با فناوری بالا (های تک) خبر داد.

مدیرعامل ایران خودرو با اشاره به اینکه بدون اتکا به پژوی فرانسه از اوایل سال آینده خط تولید انبوه این خودرو به بهره برداری می‌رسد، خاطرنشان کرد: پس از طی مراحل تولید آزمایشی، این محصول اوایل سال آینده با ظرفیت اولیه ۱۰ هزار دستگاه در سال به تولید انبوه خواهد رسید و در ادامه به ۱۰۰ هزار دستگاه و در نهایت سالیانه ۲۵۰ هزار دستگاه افزایش خواهد یافت.

با اجرای برجام مقرر بود خودروی پژو ۳۰۱ به عنوان دومین محصول شرکت مشترک ایران خودرو و پژو با ساخت داخل بالای ۵۰ درصد تولید شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.