جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 53069
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,203,727

امدادگران امداد خودروی کشور بیمه شدند (سه شنبه 1398/04/18)

ایرنا:
رییس انجمن صنفی امداد خودرویی برون شهری کشور خبر داد که طی تفاهم با سازمان تامین اجتماعی بعد از ٥٠ سال همه امدادگران امداد خودروی کشور بیمه شدند.

سید مهدی حسینی روز سه شنبه در همایش آموزشی و اجرایی صنعت امداد خودرو کشور گفت: ٥٠ سال بود که امدادگران ما از نعمت داشتن بیمه محروم بودند و خبری از اسم امدادگر خودرو در سازمان تامین اجتماعی نبود.
وی گفت: این انجمن خرسند است که بعد از سالها توانست در مذاکره با سازمان تامین اجتماعی امدادگران کشور را مشمول بیمه تامین اجتماعی کند.
حسینی با توضیح اینکه امداد خودرو سالها در بخش دولتی دیده می شد و بعد از اجرای اصل ٤٤ قانون اساسی صاحب جایگاه در بخش خصوصی شد، گفت: متاسفانه در شرایط فعلی حال این بخش نیز خوب نیست و شرایط سختی را می‌گذراند که نمونه آن بیمه امدادگران بعد از ٥٠ سال است.
رییس انجمن صنفی امداد خودرویی کشور به تشریح نحوه ساماندهی مشکلات این صنف پرداخت و ادامه داد؛ پیش تر، امدادگران ما سواد کافی نداشتند اما با تلاش انجمن صنفی رشته امدادگری بعد از استاندارد سازی وارد نظام آموزشی فنی و حرفه ای شده است.
به گفته ی حسینی تا پیش از این هیچ کد شناسایی از امدادگران وجود نداشت اما اکنون هر شخصی می‌تواند از طریق کد شناسایی و پلاک خودرو هویت امدادگر را در سامانه تعریف شده شناسایی کند و بعد خودروی خود را به او بسپارد.
وی از توافق با اورژانس کشور برای آموزش امدادگران خبر داد و گفت: با توجه به افزایش تصادفات جاده ای لازم بود امدادگران ما آموزش هایی در خصوص پزشکی نیز داشته باشند.
رییس انجمن صنفی امداد خودرویی کشور اضافه کرد: تاکنون چهار هزار پایانه فروش (پوز) به امدادگران دارای کد شناسایی داده شده است و مردم هنگام پرداخت هزینه امدادخودرو در جاده های مشکلی برای پرداخت نخواهند داشت ضمن اینکه نرخ ها کاملاً مشخص است و به صورت سلیقه ای از مردم اخذ نخواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.