جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 48221
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,198,879

احتمال تجارت ایران و ارمنستان با ارزهای رایج دو کشور (سه شنبه 1398/04/25)

ایرنا:
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ارمنستان گفت: به دنبال تجارت با ارزهای رایج دو کشور یعنی ریال و درام هستیم و پیشنهاد تأسیس مؤسسه مالی اعتباری خارج از سیستم قوانین بانکی را به رئیس‌جمهوری این کشور ارائه کرده‌ایم.

«هرویک یاریجانیان» در نشست خبری امروز (سه‌شنبه) ضمن اشاره به جلسه اخیر خود با «آرمن سرکیسیان» رئیس‌جمهوری ارمنستان درباره روابط اقتصادی دو کشور توضیح داد: رئیس جمهوری این کشور دیدگاهی مثبت به ایران دارد و خواستار افزایش سرمایه‌گذاری متقابل بین دو کشور است.

وی افزود: اعزام هیأت‌ها، ایجاد نمایشگاه‌ها و استفاده حداکثری از ظرفیت دو کشور از جمله برنامه‌های مد نظر است.

یاریجانیان در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره روابط بانکی بین دو کشور گفت: به دنبال تجارت با ارزهای رایج دو کشور یعنی ریال و درام هستیم و پیشنهاد تأسیس مؤسسه مالی اعتباری خارج از سیستم قوانین بانکی را به رئیس‌جمهوری این کشور داده‌ایم تا روابط تجاری دو کشور را پوشش دهد.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ارمنستان با اشاره به وضعیت هوایی نابسامان دو کشور اظهار کرد: تا ماه گذشته شرکت هواپیمایی ماهان بلیت پرواز را با مبالغ بسیار بالا و حدود سه برابر استاندارد موجود ارائه می‌کرد؛ اکنون این پرواز هم متوقف شده و تنها یک شرکت هواپیمایی به این کشور پرواز دارد و این موضوع بر گردشگری دو کشور تاثیبر منفی داشته است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.