جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 48269
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,198,927

پیشرفت ایران و چین شکست آمریکا را به همراه دارد (سه شنبه 1398/04/25)

ایرنا:
رییس هیات کارگری چینی و نایب رییس اتحادیه کارگران استان شاندونگ این کشور با تاکید بر توسعه پیوندهای اقتصادی با ایران، گفت: پیشرفت همگام ایران و چین شکست آمریکا را به همراه دارد.

به گزارش ایرنا، جاینگ شیبائو (Jaing Shibao) روز سه شنبه در حاشیه نشست هیأت کارگری چین با تشکلات کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی آذربایجان‌شرقی، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چین و ایران باید در پیشرفت باهم گام بردارند تا بر آمریکا غالب شویم، سابقه تاریخی طولانی باهم داریم و می‌توانیم برای پیشرفت با یکدیگر هم صدا باشیم.


وی افزود: ایران و چین رابطه خوب و دوستانه با یکدیگر دارند و ما خواهان پیشرفت و توسعه بیشتر در همه زمینه‌ها هستیم.

شیبائو با اشاره به اینکه آمریکا تلاش می‌کند تأثیر منفی بر اقتصاد چین بگذارد اما این برای ما مهم نیست، ادامه داد: ترس از جنگ اقتصادی نداریم و ایستاده‌ ایم، اقتصاد چین در کیفیت و وضعیت عالی قرار دارد و بر این اساس از روابط و مبادله های ۲ طرفه که از عوامل توسعه است حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در ان راستا باید یک راه مشترک بین ایران و چین ایجاد شود تا بتوانیم به خوبی از جنگ اقتصادی با آمریکا عبور کنیم و این نیاز به همبستگی و وحدت بیشتری دارد.

شیبائو با بیان اینکه تلاش ایران و چین در جهت رشد و حفظ منافع مردم ۲ کشور است، گفت: چین رابطه برادرگونه‌ای با ایران دارد و مهمترین مساله ما فراهم کردن رفاه در جامعه و تحقق حقوق کارگران است.

وی با بیان اینکه برای نخستین بار است که به تبریز سفر می‌کند، گفت: به علت وجود ظرفیت‌های اقتصادی و کارگری در آذربایجان‌شرقی زمینه‌های مناسب همکاری در این استان وجود دارد بر این اساس علاقه‌مندیم توسعه، پیشرفت و تجربیات خود را در این ارتباط به اشتراک بگذاریم.

به گزارش ایرنا، توافق‌نامه دو جانبه همکاری بین اتحادیه کارگران استان شاندونگ چین و خانه کارگر تبریز امضا شد که بر اساس آن هر ۲ سال یکبار هیأت‌های کارگری بین آذربایجان‌شرقی و شاندونگ چین مبادله می‌شود، همچنین روابط کار، حقوق بنیادین و بهداشت ایمنی کار از دیگر بندهای همکاری در موافقت نامه است که مهمترین رکن در تنظیم آن حمایت از حقوق کارگران است.

هیأت بلند پایه ۶ نفره کارگری چین در ادامه سفر به تبریز با ظرفیت‌های کارخانه تراکتورسازی تبریز آشنا شدند و دیدار با استاندار آذربایجان‌شرقی و شهردار تبریز از دیگر برنامه‌های این هیأت کارگری در تبریز است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.