جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46523
بازديد امروز: 45674
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,196,332

واردات گوشت به کشور ۲ برابر شد (شنبه 1398/04/29)

ایرنا:
رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۵۰ هزار تن گوشت قرمز وارد کشور شده که ۲ برابر مدت مشابه سال گذشته است.

علیرضا رفیعی‌پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مشکلی در تأمین گوشت موردنیاز کشور وجود ندارد و افزایش واردات گوشت قرمز در دستور کار دولت قرار گرفته تا بخشی از نوسان قیمت این محصول کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: با باز کردن معبرهای مرزی، تأمین نهاده‌های دامی و گوشت قرمز و همچنین اصلاح دستورالعمل‌ها و انعقاد قراردادهایی با کشورهای مختلف برای تأمین ۱۵ درصد گوشت مورد نیاز کشور از طریق واردات در سال جاری، نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی کیفیت گوشت‌های وارداتی را مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: برای واردات انواع گوشت‌های منجمد و گرم ملاحظات و ضوابط بهداشتی و گواهی‌های استاندارد به طور کامل رعایت می‌شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با با بیان اینکه بخشی از وارادات گوشت قرمز به‌صورت منجمد است، بیان کرد: بازرسان نظارت کاملی بر این‌گونه گوشت‌های وارداتی دارند و مردم دغدغه‌ای برای مصرف این محصولات نداشته باشند.

رفیعی‌پور در خصوص گوشت مرغ نیز گفت: واردات گوشت مرغ برای متعادل‌سازی بازار در ستاد تنظیم بازار و بخش بازرگانی مطرح شده اما تاکنون درخواستی مبنی بر صدور مجوز بهداشتی واردات به دست ما نرسیده است.

طبق آمارهای وزارت جهاد کشاورزی که به تازگی منتشر شده، سالانه ۹۶۰ هزار تن گوشت قرمز مورد نیاز کشور است که بخش عمده آن از محل تولید داخل و نزدیک ۱۵ درصد آن از محل واردات تأمین می‌شود.

پیش از این سازمان دامپزشکی کشور حجم سفارشات واردات گوشت را ۳۰۰ هزار تن انواع گوشت قرمز شامل گوشت یخ‌زده گوساله، گوشت گرم گوساله بسته‌بندی، گوشت گرم گوسفندی، گوشت منجمد گوسفندی و دام زنده گوسفندی اعلام کرده بود.

برای جلوگیری از نابسامانی بازار گوشت قرمز قرار است توزیع گوشت قرمز به شکل هدفمند و زیر نظر ستاد تنظیم بازار، به دست مصرف‌کنندگان برسد، براساس این دستورالعمل، انواع گوشت قرمز وارداتی در اختیار اتحادیه‌ها و تعاونی‌های مصرف در سراسر کشور قرار می‌گیرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.