جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46520
بازديد امروز: 38716
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,189,374

رشد بورس ادامه دار شد (چهارشنبه 1398/05/02)

ایسنا:
در آخرین روز معاملات بازار سهام در این هفته قیمت بیشتر سهم‌ها در بورس و فرابورس با رشد مواجه شد و شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۵۸۶ واحد رشد کرد.

به گزارش ایسنا، در آخرین روز معاملات بورس تهران در این هفته شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران ۱۵۸۶ واحد رشد کرد و تا رقم ۲۵۲ هزار و ۸۶۴ بالا رفت. همچنین شاخص کل هم وزن با ۴۰۵ واحد رشد عدد ۵۹ هزار و ۹۴۵ را تجربه کرد. شاخص آزاد شناور نیز با ۱۷۶۱ واحد افزایش تا رقم ۲۸۰ هزار و ۷۸۳ واحدی بالا رفت. در عین حال شاخص بازار اول و بازار دوم هر کدام به ترتیب ۱۱۴۸ و ۳۲۴۷ واحد رشد کردند.

صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت تهران و ملی صنایع مس ایران هر کدام به ترتیب ۱۹۳، ۱۹۰ و ۱۸۴ واحد به رشد شاخص‌های بازار کمک کردند و در طرف مقابل پتروشیمی جم، مخابرات ایران و سرمایه‌گذاری ملی ایران هر کدام به ترتیب ۱۱۲، ۸۳ و ۴۸ واحد شاخص‌های بازار را تحت تأثیر کاهشی قرار دادند.

امروز نیز گروه محصولات شیمیایی بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند اما در عین حال این گروه نتوانست امروز رقم ۱۰۰ میلیارد تومان را پشت سر بگذارد و با حجم معاملات ۱۳۳ میلیون سهم ارزش ۹۷ میلیارد تومان را تجربه کرد. بیشتر سهم‌ها در این گروه با روند افزایش قیمت مواجه شدند.

در گروه فلزات اساسی حجم معاملات به ۹۵ میلیون سهم و اوراق مالی رسید و ارزش معاملات ۵۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان را تجربه کرد. در این گروه بیشتر سهم‌ها با نوسان قیمت کمتر از دو درصد مواجه شدند.

گروه خودرو، سرمایه‌گذاری‌ها و فراورده‌های نفتی دیگر گروه‌هایی بودند که بیشترین ارزش‌ معاملات را بعد از محصولات شیمیایی و فلزی داشتند.

امروز در بورس تهران ۲۱۸ سهم با رشد قیمت و ۱۱۳ سهم با افت قیمت روبرو شدند.در فرابورس ایران نیز ۱۲۳ سهم با رشد و ۷۰ سهم با افت روبرو شدند.

ارزش معاملات بورس تهران به رقم ۱۴۷۲ میلیارد تومان رسید و حجم معاملات این بازار به رقم دو میلیارد سهم و اوراق مالی را پشت سر گذاشت. همچنین تعداد معاملات بورس عدد ۲۰۶ هزار و ۹۴۱ را تجربه کرد.

آیفکس نیز حدود ۲۲ واحد افزایش یافت و رقم ۳۲۹۱ را تجربه کرد. ارزش معاملات این بازار به عدد ۸۵۸ میلیارد تومان رسید و حجم معاملات رقم ۱.۲ سهم و اوراق مالی را پشت سر گذاشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.