جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46520
بازديد امروز: 38848
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,189,506

مصرف‌کنندگان به چای ایرانی روی آورده‌اند (چهارشنبه 1398/05/02)

ایسنا:
از ابتدای فصل برداشت تاکنون، ۶۹ هزار و ۳۸۷ تن برگ سبز چای به ارزش ۲۰۸ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رییس سازمان چای کشور با اعلام این مطلب افزود: تاکنون ۸۲ درصد مطالبات چایکاران بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان پرداخت شده و بقیه به مرور تسویه می‌شود.

حبیب جهانساز افزود: ۷۰ درصد کل برگ سبز چای برداشت شده معادل حدود ۵۰ هزار و ۸۳۵ تن، درجه یک و ۳۰ درصد دیگر معادل ۱۹ هزار تن، درجه دو است.

وی انجام تعهدات دولت در حمایت از چایکاران در چند سال اخیر را از عوامل افزایش انگیزه کشاورزان در کشت چای عنوان و تصریح کرد: از ۱۷۰ میلیارد تومان پول پرداخت شده بابت برگ سبز چای، حدود ۷۰ میلیارد تومان آن سهم دولت و ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر از سوی کارخانجات فرآوری چای بوده است.

جهانساز، قیمت تضمینی برگ سبز چای در سال جاری را برای نوع درجه یک هر کیلوگرم ۳۶۰۰ تومان و برای درجه دو هر کیلوگرم ۲۲۰۰ تومان عنوان کرد و گفت: حدود ۱۰۰ کارخانه فرآوری چای علاوه بر قیمت تضمینی برگ سبز، مبالغی را به عنوان کیفیت برگ سبز چای پرداخت کرده‌اند که بین ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان برای هر کیلوگرم است.

وی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای چای وارداتی را اقدامی مثبت در راستای تقویت تولید چای داخلی دانست و اذعان کرد: حذف ارز دولتی از چای وارداتی و تخصیص ارز نیمایی به آن موجب قدرت رقابت چای داخلی در بازار شده است، ضمن آنکه کارخانجات فرآوری چای داخلی نیز به کیفی سازی چای خشک روی آورده‌اند و ذائقه مصرف‌کنندگان به سمت چای داخلی سوق پیدا کرده است.

رییس سازمان چای کشور به صادرات چای خشک از کشور نیز اشاره و خاطرنشان کرد که سال گذشته ۱۶ هزار تن صادرات چای به ۳۵ کشور جهان از جمله عراق، افغانستان و تاجیکستان داشتیم.

وی ادامه داد: فروردین امسال نیز ۴۹۶ تن چای خشک داخلی صادر شده است.

جهانساز با اشاره به نیاز داخلی کشور به چای خشک گفت: افتخار ما این نیست که چای خشک تولید داخل صادر شود بلکه این محصول باید برای تامین نیاز مردم مورد استفاده قرار گیرد، اما تجار با توجه به قیمت ارز و همچنین حفظ مشتریان خارجی، صادرات را انجام می‌دهند.

وی با پیش‌بینی تولید ۱۱۵ هزار تن برگ سبز چای در کشور طی سال جاری اظهار کرد: افزایش دما موجب شده از پیش‌بینی‌هایی که در ابتدای فصل برداشت برگ سبز چای داشتیم، عقب باشیم.

او در عین حال گفت: چین بعدی برگ سبز چای از مردادماه آغاز می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.