جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46520
بازديد امروز: 38785
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,189,443

صعود دلار به قله پنج هفته اخیر در بازارهای جهانی (چهارشنبه 1398/05/02)

ایسنا:
شاخص دلار در معاملات روز چهارشنبه به ۹۸ واحد نزدیک شد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، دلار امروز نهایت استفاده را از ضعف رقبای عمده خود برد و توانست با قدرت به قله پنج هفته اخیر برسد. بیش از هر چیز دیگری بازار ارز تحت تاثیر اخبار برگزیت قرار داشت و با انتخاب بوریس جانسون به نخست وزیری انگلیس، یورو و پوند در لاک دفاعی فرو رفتند.

خبر مهم دیگری که بر صعود دلار موثر بود گزارش بانک "مورگان استنلی" از برنامه ریزی وزارت خزانه داری آمریکا برای صدور بیشتر اوراق قرضه کوتاه مدت بود. افزایش استقراض وزارت خزانه داری می‌تواند به ورود جریان نقدینگی تازه‌ای به داخل شبکه بانکی این کشور منجر شود که در صورت کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی، دست آن ها را برای وام دهی بیشتر باز می کند.

شاخص دلار که نرخ آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد در معاملات روز چهارشنبه با ۰.۴۷ درصد و ایستادن در سطح ۹۷.۷۱۸ واحدی به قله پنج هفته اخیر خود رسید. به گفته تحلیل گران احتمال بسیار بالایی وجود دارد که با تشدید اختلاف بین انگلیس و اتحادیه اروپا بر سر مساله برگزیت، دلار، تابستان را به خوبی به پایان برساند.

جو مانیمبو، تحلیل گر ارشد بازار در موسسه "وسترن یونیون بیزینس سالوشنز" گفت: بازار نسبت به توانایی بانک مرکزی اروپا برای حمایت از یورو شک دارد. نیروی محرک رشد یورو در روزهای اخیر کم شده است.

دلار امروز ۰.۱۶ درصد در برابر یورو و ۰.۲۳ درصد در برابر پوند انگلیس افزایش یافت. در برابر سایر ارزهای جهانی، هر دلار آمریکا به ۱.۳۱۳۷ دلار کانادا، ۱.۴۳۲۴ دلار استرالیا، ۶۹.۰۰۸۸ روپیه هند، ۶.۸۸۱۸ یوان چین و ۱۰۸.۱۵۹۳ ین ژاپن رسید. هم چنین نرخ برابری هر فرانک سوئیس ۱.۰۱۳۶ دلار اعلام شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.