جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46520
بازديد امروز: 36247
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,186,905

پژو ۳۰۱ با موتور ایرانی عرضه می‌شود (یک شنبه 1398/05/06)

ایرنا:
دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو گفت: پژو ۳۰۱ با موتور ایرانی ئی. سی ۵ (EC۵) که بهبود یافته موتور تی. یو ۵ (TU۵) است، به بازار عرضه می شود.

«مازیار بیگلو»‌ امروز (یکشنبه)‌در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: موتور تی. یو ۵ که اکنون روی خودروهای پژو ۲۰۶ و همچنین برخی مدل های پژو پارس عرضه می شود، طرفداران زیادی در کشور دارد، اما موتور ئی. سی ۵ مدل ارتقا یافته آن است.

وی بیان داشت:‌ موتور ئی. سی ۵، حاصل کار مرکز تحقیقات موتور شرکت ایران خودرو است.

بیگلو، در خصوص داخلی سازی خودرو پژو ۳۰۱ گفت:‌ برای نخستین بار در تاریخ خودروسازی کشور، خودرویی با عمق داخلی سازی بیش از ۶۰ درصدی تولید می شود که تا چند ماه آینده به راحتی به ۸۰ درصد داخلی سازی افزایش می یابد.

وی ادامه داد:‌ اکنون ۳۰۰ قطعه ساز در ۹۰ درصد برنامه داخلی‌سازی این خودرو حضور دارند که تا ۴۵۰ قطعه ساز افزایش خواهد یافت.

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو یادآور شد: پلتفرم مورد استفاده در ساخت ‌پژو ۳۰۱ یک پلتفرم جدید است، اما قطعه سازان کشورمان توانستند در فضای تحریم‌ها خود را به فناوری های روز برسانند.

وی اظهار داشت:‌ نمونه های اولیه قطعات این خودرو از اوایل شهریور تحویل خودروساز خواهد شد تا پس از آن بررسی و تحویل قطعات آغاز شود.

بیگلو همچنین در خصوص قطعه ئی. سی. یو (ECU یا کامپیوتر خودرو) گفت:‌ این قطعه سه تامین کننده اصلی در کشور دارد، اما از آنجایی که «های تک» (High Tech) است، وابستگی به خارج دارد.

وی اضافه کرد: قراردادهایی برای تولید آی. سی ها و سایر قطعات الکترونیکی این قطعه با صنایع دفاع منعقد شده و امیدواریم امسال بتوانیم عمق داخلی سازی آن را افزایش دهیم.

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو توضیح داد:‌ هر  کامپیوتر خودرو (ئی. سی. یو) شامل بُرد الکترونیکی، آی. سی ها و نرم افزار است که برد و خط مونتاژ آن در کشورمان وجود دارد، اما برخی آی. سی هایی که روی برد یاد شده مونتاژ می شود در داخل تولید نمی شود و تامین کنندگان انگشت شماری در جهان دارد.

وی خاطرنشان کرد:‌ با این حال صنایع دفاع قابلیت تولید این آی. سی ها را دارد و شاید تولید آنها در ابتدای راه صرفه اقتصادی نداشته باشد، اما با بالا رفتن شمارگان تولید، اقتصادی خواهد شد.

پس از خروج شرکای خارجی از بازار ایران گروه صنعتی ایران خودرو عزم خود را جزم کرد تا با تقویت زنجیره ارزش تولید، محصول پژو ۳۰۱ را به صورت مستقل و بدون حضور شریک خارجی به تولید برساند.

گروه صنعتی ایران خودرو توانست با توسعه همکاری با قطعه سازان توانمند، ارتباط با مراکز دانش بنیان و همچنین نهادها و مراکزی که با تولید قطعات با تکنولوژی بالا توانمندی حمایت از صنعت خودرو را دارند بتواند نتیجه اقتدار و مقاومت در برابر تحریم‌های ظالمانه غرب را با تولید محصول جدید و بکارگیری دانش و تخصص جوانان و متخصصان ایرانی به منصه ظهور برساند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.